Gloria Golf Resort Belek

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året

Gloria Golf Resort

En drøy halvtimes kjøring øst for Antalya flyplass ligger kanskje Tyrkias mest fullkomne golfanlegg. Her kan du bo på fem stjernes hotell, i villa, rekkehus eller leilighet. Vakre Gloria Golf Resort har svært rolig beliggenhet direkte til nydelig sandstrand. Anlegget er moderne og velorganisert, dominert av store, velpleide plener og flere lekre svømmebasseng. Det finnes en rekke aktivitetstilbud for voksne og barn i alle aldre. Vi kan nevne SPA, treningsstudio, tennis, bordtennis, bueskyting, fotball, vannsport, vannland, dans, konserter, barneklubb og minigolf. Som aktivitet utenom anlegget vil vi anbefale shopping, sightseeing eller uteliv i Antalya samt en tur til markedet i Belek som kun ligger fem minutter unna med bil.

Som eneste anlegg i regionen finnes 2 x 18 hulls mesterskaps golfbaner (Old & New Course) og 1 x 9 hulls golfbane (Verde Course) på området. Det tilbys gratis shuttleservice til og fra banene. 

Når det kommer til matopplevelser, vil selv de med svært kresne ganer bli imponert. Lunch eller middag kan nytes på flere buffet-, sjømat-, internasjonale- eller tyrkiske restauranter på området. I tillegg kan man nyte god drikke på anleggets mange barer. Vi anbefaler «Halfboard» eller «All inclusive» pakken for å oppleve det store mangfoldet. 

Om du er ute etter det aller beste, anbefaler vi deg å bo på Gloria Golf Resort!

 • Gloria Golf Resort

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- og dobbeltrom med all inclusive. Resorten tilbyr også villaer med 2 soverom for opp til 4 personer.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

  Priser Bilder 1000m 100m Send forespørsel
 • Gloria Old Course

  «Mesterskapsbanen» Old Course var vertskap for Verdensmesterskapet for amatører i 2012. Dette er en krevende bane med mye skog og smale fairways. Her kreves det mye av spilleren da vann, bunkere og trær ofte er i spill, samt at greenene er ganske så ondulerte. Banen er veldig godt vedlikeholdt og holder alltid høy standard. Par 72. 6529m.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Gloria New Course

  New Course åpnet i 2005 og var vertskap for Europaturen for Seniorer allerede i 2007 og Verdensmesterskapet for amatører i 2012. Banen er designet på samme måte som Old Course, bare noe mer åpen, med bredere fairways og større, flatere greener. Banen er også veldig godt vedlikeholdt og holder alltid høy standard. Par 72. 6523m.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Gloria Verde Course

  En fullverdig og meget bra 9-hulls bane som er designet på samme måte som begge 18-hullsbanene på anlegget. Hullene er generelt noe kortere her, men veldig spennende og varierte med forskjellig vanskelighetsgrad. Par 35. 2967m.

  Priser Bilder 9 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00