Son Antem Golf - Nær Palma, Mallorca

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året.

SON ANTEM GOLF - NÆR PALMA, MALLORCA

Kun 15 minutter fra Palma flyplass og 20 minutter fra Palma sentrum ligger øyas kanskje mest komplette golf Resort. På anlegget finnes to 18-hulls golfbaner, Son Antem East og San Antem West, med felles klubbhus og et luksuriøst fem stjernes hotell i tradisjonell middelhavsstil. Her kan du nyte en rolig og avslappende atmosfære samt nå Palmas yrende folkeliv, shopping eller noen av øyas beste strender uten anstrengelse. Hotellet kan tilby 151 komfortable og romslige rom, luksuriøst SPA anlegg, døgnåpent treningssenter samt tennis- og volleyballbane. Det er meget gode muligheter til en joggetur på områdets stier og veier. Vi anbefaler hotellets restauranter og barer som tilbyr tradisjonelle spanske - og internasjonale matretter og god drikke.

I tillegg til de to 18 hulls banene som ligger inne på området kan man spille Maioris Golf som ligger 10 min unna. Maioris er med i pakkene som er tilgjengelig sammen med hotellet. Ønsker man virkelig å spille en av Mallorcas beste baner så hjelper vi deg også med å bestille en starttid på Son Gual(se info under). 

 • Son Antem Hotel

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i dobbelt-og enkeltrom.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

  Priser Bilder 100m Send forespørsel
 • Son Antem West Course

  Son Antem West regnes som en av øyas fineste og mest utfordrende golfbaner. I naturlige og rolige omgivelser tilbyr mesterskapsbanen deg spektakulær utsikt mot fjellområdet Randa i nord. Banen er noe vanskeligere enn East da den har smalere fairways, samt flere opphøyede og ondulerte greener. Banen for øvrig er relativt flat med strategisk plasserte bunkere og tre vannhinder som kommer i spill på fem hull. Banens lengde, 6.325 meter. Par 72.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Son Antem East Course

  I et gammelt jaktområde ligger Son Antem East. Den flate banen har relativt brede fairways og som regnes som den enkleste av banene på området. Den største utfordringen her er flere lange hull og banens fem vannhindre. I tillegg bør du ha presisjon på innspillene for å unngå banens mange greenbunkere. Banens lengde, 6.274 meter. Par 72.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Son Gual Golf Course

  Son Gual er en av Mallorcas desidert beste golfbaner. Den privateide, familiedrevne, mesterskapsbanen er en typisk parkbane beliggende i et lett kupert terreng. Banen holder en fantastisk standard og har et meget høyt service-nivå fra du ankommer banen til du reiser igjen. Treningsfasiliteter, pro-shop og restaurant er av ypperste klasse og vi anbefaler virkelig en runde på denne banen dersom du besøker Mallorca. Banen ligger rett ved Palma flyplass og det er noe flystøy, men det glemmer du etter et par hull på denne fantastiske banen. Par 72, 6621m (sort tee).

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00