PGA Catalunya Golf - Barcelona/Girona

Nøkkelord

 • Leiligheter og hotell inne på området.
 • 2 x 18 hulls meget gode mesterskapsbaner
 • Kort vei til Girona Sentrum
 • Nærmeste flyplass: Barcelona.

Tilbud

Spesielt gode avtaler ved bestilling av Casa Vacanze:

 • Mulighet for å forhåndsbestille 36 hull per dag uten kostnad
 • Hver 8. person går gratis (ved opphold i dobbeltrom)
 • Spesielt gode avtaler på transport til/fra Barcelona og Girona flyplass.
 • Ellers gode priser for alle typer grupper og vi skreddersyr treningsturer.

PGA CATALUNYA GOLF - BACELONA/GIRONA

PGA Catalonya Resort ligger ca. en times kjøretur(85km) fra Barcelona flyplass og 10 min. fra hyggelige Girona der du finner mange restauranter og barer.  Mesterskapsbanene på PGA Catalonya Stadium og Tour Course, som er regnet som Costa Bravas beste, ligger inne på området. I tillegg til en veldig bra restaurant på klubbhuset til golfbanen er det også restauranter på de to hotellene inne på området. Golfere kan enten bo i leiligheter med fra 1 til 4 soverom eller på hotell. Uansett hva du velger har man kort avstand til klubbhus og treningsfasiliteter.

La Vida Hotel
Åpnet april 2018 og er et meget moderne 4 stjernes hotell med 50 rom der samtlige er identiske og har fin utsikt til golfbanen. På hotellet, som ligger kun 500m unna klubbhuset, er det en italiensk restaurant som tilbyr pizza, salater og pasta samt en hyggelig bar med uteservering. Du finner også et lite svømmebasseng. Et veldig bra valg for små og mellomstore golfgrupper på tur.

Leiligheter og villaer
Inne på området kan man bo i leiligheter, rekkehus eller private villaer med 1, 2, 3, 4 eller 5 soverom. Disse er veldig romslige og holder meget høy standard. De private villaene har også eget svømmebasseng. Frokost kan man kjøpe på et minimarked inne på området eller spise i klubbhuset.

PGA Catalonya er et fantastisk golfanlegg. Med 36 meget gode golfhull vil dette anlegget kunne tilfredsstille golfere på alle nivåer. Vi hjelper gjerne til dersom du ønsker å spille noen av de andre meget gode banene i området. Spesielt vil vi anbefale Emporda Golf med sine 36 hull.

 • Lavida Hotel

  Vi tilbyr golfpakker i enkelt- eller dobbeltrom.

  Klikk på priser for priseksempler!

   

  Priser Bilder Send forespørsel
 • Leiligheter, rekkehus og villaer PGA Catalonya

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i leiligheter med 1, 2, 3 eller 4 soverom.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

  Priser Bilder 500m 1-10 Send forespørsel
 • PGA Catalunya Tour Course

  Tour Course stod ferdig i 2006 er av ypperste kvalitet. Med relativt brede fairwayer og kun 5.546 meter fra gul tee vil kanskje noen tro at dette er en enkel bane. Med strategisk plasserte bunkere og vannhindre som aldri er langt unna gir denne banen nok av utfordringer for de fleste. Handicapkravet på banen er 36 til tross for at dette er en mesterskapsbane.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • PGA Catalunya Stadium Course

  Stadium Course stod ferdig i 1999 og er rangert av Golf Monthly til den 3. beste banen på fastlands-Europa. Med en meget utfordrende banedesign, undulerte greener, strategisk plasserte bunkere og vannhindre anbefales denne banen til den mer erfarne golfspilleren. Handicapkravet på banen er kun 36 til tross for at dette er en mesterskapsbane.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00