La Finca Golf - Alicante

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året.

Tilbud

7 netter eller mer - 10% rabatt

Hver 8. person går gratis.

Gratis transport til Villamartin og Las Ramblas for opp til 6 personer. På forespørsel. 

HOTEL LA FINCA GOLF AND SPA RESORT

Hotel La Finca er et moderne femstjerners hotell, ca 40 minutter syd for Alicante flyplass. Det luksuriøse hotellet har utendørs/ innendørs svømmebasseng, Spa senter med fitness avdeling, en gourmet restaurant og en noe enklere restaurant der du kan få hamburger eller pizza. De romslige værelsene har alle terrasse med utsikt mot golfbanen, flatskjerm og mulighet for trådløst internett. Om du ønsker uteliv eller variasjon på matfronten ligger Torrevieja med et stort spekter av restauranter og barer kun 20 minutter unna. Rett utenfor hotellet ligger mesterskapsbanen La Finca Golf som er regnet for en av områdets beste. Det er også mulighet for å spille to andre baner, Las Ramblas og Villamartin, inkludert i prisen. Det tilbys gratis transport på 20 minutter hver vei til/ fra disse golfbanene. Vær oppmerksom på at denne transporten er på forespørsel!

 • La Finca Golf & Spa Hotel

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- og dobbeltrom.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

   

  Priser Bilder 100m 1-2 Send forespørsel
 • La Finca Golf Course

  La Finca Golf er regnet som en av Murcia områdets absolutt beste golfbaner. Her får du 18 meget godt velikeholdte golfhull og en spennende banedesign. Med brede fairways og utfordrende greener vil du få en meget god golfopplevelse uansett ferdighetsnivå. Banen er relativt flat så her kan du velge å gå om du ønsker det. Banen er 6394m. Par 72.

  Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Las Ramblas Golf

  Las Ramblas åpnet i 1991. Den ble designet av Pepe Gancedo på et sted de færreste trodde det var mulig å bygge en golfbane. Banen er ikke spesielt lang, men alle trærne og de naturlige ravinene gjør at banen er veldig utfordrene, spesielt første gang den spilles. Banen har et moderne klubbhus og bra treningsfasiliteter. 5678m. Par 72.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Villamartin Golf Course

  Villamartin ligger i et kupert landskap der de første 9 hullene ligger i høyden med fantastisk sjøutsikt fra noen hull. Siste 9 ligger litt lavere med store høydeforskjeller og raviner som gjør hullene veldig spennende å spille. Banen er 6005m lang. Par 72.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00