Vila Galé Ampalius Vilamoura - Faro

Nøkkelord

 • Hotell rett ved stranden
 • Gangavstand til sentrum av Vilamoura
 • Tilgang til samtlige golfbaner i området
 • Kun 15 min fra nærmeste flyplass: Faro

Tilbud

Rabatt for grupper på 8 personer eller fler.

Vila Galé Ampalius Hotel, Vilamoura

Vilamoura er kanskje det området på Algarvekysten som flest turister reiser til. Her finnes et yrende uteliv med et rikt tilbud av restauranter og butikker. I hjertet av byen og kun et steinkast fra den lekre sandstranden ligger Vila Gale Ampalius Hotel. God service og fornuftige priser som gir god valuta for pengene er gode grunner til å bestille dette hotellet. 357 rom og 84 suiter, alle med Aircondition og mange har balkong og panoramautsikt utover stranden og havet. To utendørs svømmebasseng. Tennisbane. Treningsrom. Egen restaurant. Lekerom. Parkering. Trådløst internet. Shuttle service til alle banene i Vilamoura er inkludert i prisen.

Under finner du bilder og beskrivelse av et utvalg baner i området. Vi bestiller også green fees til samtlige andre baner i området også.

 • Hotel Vila Galé Ampalius

  Vil tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- og dobbeltrom.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

  Priser Bilder 3km 1-2 30 Send forespørsel
 • Laguna Course

  Laguna ligger i et åpent landskap med strategisk plasserte bunkere og mange vannhinder. Banen holder som de andre banene i Vilamoura meget høy standard.. Par 72, 6121m.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Victoria Course

  Mesterskapsbanen Victoria er designet av Arnold Palmer og har hatt Portugal Marsters de siste årene. Den relativt flate banen er hele 6609m(par 72) fra back tee og byr på brede, ondulerte fairways og mange vannhinder. Dette er en av de beste banene i Europa og en runde her bør du virkelig unne deg.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Millenium Course

  Millenium består av 9 "nye" hull som åpnet i 2000 og 9 hull som hørte til Laguna tidligere. Det varierer veldig fra brede fairways, enkelte smale skogshull og noen spennende hull der vann har stor påvirkning av spillet. Sammen med vinden blir dette utfordringen for alle golfere og gjør dette til en meget fin golfopplevelse. Par 72, 6157m.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Old Course

  En av de eldste banene i området og meget velrenommert i golfverdenen med flere topp 100 plasseringer i kåringer blant de beste banene i Europa. Skogsbanen som er en ganske krevende setter virkelig spillerne på prøve med smale fairways og ondulerte greenen. Den tette pinjeskogen som omkranser banen stenger det ellers så livlige Vilamoura-området ute slik at du virkelig kan senke skuldrene og nyte spillet på denne fantastiske banen. Et veldig koselig klubbhus med god mat. Dette er vår favoritt i området og virkelig en bane vi anbefaler deg uansett ferdighetsnivå. Par 73. 6254m.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Pinhal Course

  Da Robert Trent Jones Sr. endret banens design i 1985 smeltet han sammen to veldig forskjellige baner i en og samme bane. Dette har resultert i en spennende og variert parkbane, som slynger seg gjennom strategisk plasserte pinjetrær og små innsjøer. Elven som renner gjennom området er i spill på flere hull. Banen som ellers har flott utsikt mot havet fra flere hull utfordrer deg til høy presisjon da små greener er typisk for denne banen. Gode treningsfasiliteter og et flott klubbhus med stor terrasse. Par 72. 6353m.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Vila Sol

  I nærheten av Vilamoura, omgitt av flott pinjeskog og vakker natur ligger golfbanen Vila Sol. Banen har stått som vertskap for Portugal Open regnes for en av de beste i området. Golfklubben tilbyr tre 9 hulls sløyfer av forskjellige vanskelighetsgrad: Prime, Challenge og Prestige. I tillegg til et spennende banedesign er denne banen alltid like godt vedlikeholdt.

  Kart Priser Bilder 27 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00