Victoria Residence Vilamoura - Faro

Nøkkelord

 • Høy standard
 • Store leiligheter
 • Gangavstand til 3 golfbaner
 • Kun 15min fra Faro flyplass

Tilbud

Opp til 25% tidlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene.

Victoria Residence, Vilamoura

Luksusresort(åpnet 2010) med meget høy standard kun 5 min. fra livlige Vilamoura. Med kun 30 minutters kjøring fra Faro flyplass og gangavstand til 3 golfbaner(Victoria, Laguna og Millenium) er denne flotte residensen et meget bra golfreisemål. På området finner du 3 bassenger, 2 bassengbarer, treningsgym, lekeplass for barn og 24t resepsjon med roomservice. I tillegg kan du benytte deg av fasilitetene til det nye femstjernes Hotel Victoria som har SPA og innendørs svømmebasseng.

Residensen består av meget romslige leiligheter med 2 soverom og 2 bad eller 3 soverom og 3 bad. Dette er stedet for deg som ønsker det lille ekstra når det gjelder comfort og fantastiske golfopplevelser. Alle leiligheter har fullt utstyrt kjøkken, aircondition, egen garasje for 2 biler, TV og internett.

Se beskrivelse og bilder av golbanene Victoria, Millenium og Laguna lenger ned på siden. Ønskert dere andre baner i området i pakken, kan vi bestille det. Pris på forespørsel!

 • Leiligheter Victoria Residence

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i leiligheter med 2 eller 3 soverom.

  Klikk på "Priser" for priseksempel.
   

  Priser Bilder 2-6 Send forespørsel
 • Laguna Course

  Laguna ligger i et åpent landskap med strategisk plasserte bunkere og mange vannhinder. Banen holder som de andre banene i Vilamoura meget høy standard.. Par 72, 6121m.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Millenium Course

  Millenium består av 9 "nye" hull som åpnet i 2000 og 9 hull som hørte til Laguna tidligere. Det varierer veldig fra brede fairways, enkelte smale skogshull og noen spennende hull der vann har stor påvirkning av spillet. Sammen med vinden blir dette utfordringen for alle golfere og gjør dette til en meget fin golfopplevelse. Par 72, 6157m.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Victoria Course

  Mesterskapsbanen Victoria er designet av Arnold Palmer og har hatt Portugal Marsters de siste årene. Den relativt flate banen er hele 6609m(par 72) fra back tee og byr på brede, ondulerte fairways og mange vannhinder. Dette er en av de beste banene i Europa og en runde her bør du virkelig unne deg.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00