Palm Gardens Carvoeiro - Faro

Nøkkelord

 • Gunstige langtidspakker
 • Tilgang til mange golfbaner i området
 • Store og godt utstyrte leiligheter
 • Nærmeste flyplass: Faro.

Tilbud

Rabatter ved opphold på 15 netter eller mer.

Priseksempel:
For 4 personer med 28 netter og 24 green fee i desember eller januar: Kr 11.360,- per pers

Ta kontakt for å få et gunstig tilbud på langtidspakker med ubegrenset golf!

Pestana Palm Gardens, Algarve

På Algarves sydvestkyst, ligger residensen Palm Gardens som vi vil anbefale på det aller varmeste. Kun 45 minutters kjøring fra flyplassen i Faro finner man Palm Gardens som består av 78 toetasjers rekkehus. Beliggende 1 km fra den idylliske fiskelandsbyen Carvoeiro og kun 300 m til praktfull sandstrand. Den firestjerners residensen Palm Gardens er omgitt av vakre hager og palmer og holder god standard med aircondition og oppvarming. Mange av boenhetene har sjøutsikt på forespørsel. Egen restaurant som serverer meget god mat. Her finner en levende musikk samt underholdning én gang per uke. Stort svømmebasseng, som er oppvarmet fra november til april, et lite barnebasseng, fri tilgang flott strand med restaurant. Tennis.

Skifte av håndklær og sengetøy to ganger i uken. Vask av leiligheten hver dag bortsett fra søndag.

Ved opphold på Palm Gardens tilbyr vi meget rimelige golfpakker med 5 forskjellige 18 hulls golfbaner i området. De ligger fra 5-45 min unna residensen. Se beskrivelse og bilder av alle banene under.

Nytt fra 1. november 2015 er at vi tilbyr langtidspakker med ubegrenset golf. Dette innebærer at man kan spille så mye golf man vil, men at tidene ikke kan forhåndsbestilles. Man kan kun bestille starttider på plass. Meget gunstige priser, men noe mindre fleksibilitet.

Priseksempel:
For 4 personer med 28 netter og 24 green fee i desember eller januar 2016/ 2017: Kr 11.360,- per pers

Ta kontakt for å få et gunstig tilbud på langtidspakker med ubegrenset golf!

 • Palm Gardens

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i studioleiligheter eller rekkehus med 2 soverom. Leilighetene med 2 soverom har også 2 bad. Mulighet for å bestille frokost direkte på Palm Gardens. Mulig å bestille "Superior" rekkehus som har større uteplass og sjøutsikt mot tillegg i pris.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

   

  Priser Bilder 1-5 300m Send forespørsel
 • Vale da Pinta

  Pinta & Gramacho har opparbeidet seg et velfortjent rykte for fremragende vedlikehold og en spennende banedesign. Banene som ligger ved siden av hverandre, utfordrer spilleren til å bruke sine aller beste strategiske ferdigheter fra første spilte hull. Pinta regnes kanskje for mesterskapsbanen og er i november hvert år vert for Senior Touren. Banen spilles gjennom en gammel olivenfarm, der enkelte av trærne er mer enn 1200 år gamle

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Gramacho

  Pinta & Gramacho har opparbeidet seg et velfortjent rykte for fremragende vedlikehold og en spennende banedesign. Banene som ligger ved siden av hverandre, utfordrer spilleren til å bruke sine aller beste strategiske ferdigheter fra første spilte hull. Gramacho er kanskje vår aller mest etterspurte golfbane og fremstår i dag som en av Algarvekysten best designede baner. Strategisk plasserte bunkere, kunstige innsjøer, oliven- og mandeltrær pryder banen i det vakre landskapet.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Silves

  Silves Course er nyåpnet i 2006 og er designet av Jose Matias & Peter Booth. Banen er en test i presisjon og oppfordrer og belønner den som spiller aggressiv golf. Utfordringen banene gir, er tilpasset spillerens nivå. Dette er gjennomført med de fem utslagsstedene på hvert hull.   

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Vila Sol

  I nærheten av Vilamoura, omgitt av flott pinjeskog og vakker natur ligger golfbanen Vila Sol. Banen har stått som vertskap for Portugal Open regnes for en av de beste i området. Golfklubben tilbyr tre 9 hulls sløyfer av forskjellige vanskelighetsgrad: Prime, Challenge og Prestige. I tillegg til et spennende banedesign er denne banen alltid like godt vedlikeholdt.

  Kart Priser Bilder 27 Send forespørsel
 • Alto

  Alto Golf var den siste golfbanen den legendariske Sir Henry Cotton designet på Algarve. Banen er en førsteklasses golfbane som reflekterer Sir Henrys golf filosofi om å tilby spillere med lavt handicap en god test, samtidig glede spillere på alle nivåer. Strategisk plasserte bunkere, trær som "henger" ut i fairway, opphøyde og ondulerte greener er typiske utfordringer som finnes på denne banen.

  En annen bemerkelsesverdig utfordring er et av de lengste par-5 hullet i Europa. "O Gigante" måler 604 meter fra hvit, 591 fra gul og 523 meter fra rød tee.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00