Hotel Baia Cascais - Lisboa

Nøkkelord

 • Hotell mitt i sentrum av Cascais
 • Tilgang til mange golfbaner i området
 • Nærmeste flyplass: Lisboa.

Tilbud

10% rabatt på oppholdet ved bestilling min 60 dager før ankomst

Spesialtilbud for grupper på 8 spillere eller mer.

Cascais Sentrum

Området Cascais/Estoril er en meget populær destinasjon for golfere. Stedet har et bredt tilbud av restauranter, uteliv, shopping, strender samt et stort Casino. Med kort vei til Lisboa (20 min) vil du ha det aller meste innenfor rekkevidde. I området finnes et mangfold av golfbaner med meget bra kvalitet der vi skreddersyr pakker som bør passe for de aller fleste. Vi ønsker spesielt å nevne Oitavos Dunes og Penha Longa som helt klart er de to beste banene i området.

Hotel Baia
3 sjerners hotell midt i Cascais sentrum med fantastisk utsikt utover havet og med umiddelbar nærhet til restauranter, barer, shopping og strender. Hotellet har egen restaurant, bar og innendørs svømmebasseng med tilhørende stor takterrasse. Gratis trådløst internett i resepsjonen og parkering mot betaling. Alle rom har aircondition, og mange har også fantastisk sjøutsikt. Meget hyggelig betjening.

Priseksemplene under gjelder Hotel Baia kombinert med spill på tre meget bra baner i området. Vi har mulighet til å kombinere oppholdet med andre baner i området.

 • Hotel Baia

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- eller dobbeltrom.

  Klikk på "Priser" for priseksempel.


   


   

  Priser Bilder 1-2 30m Send forespørsel
 • Quinta da Marinha Golf Course

  Quinta da Marinha har en spennende layout, designet av den legendariske banearkitekten Robert Trent Jones Sr. Banen er veldig variert med utsikt over innlandet på den ene siden og sjøen på den andre. De mange pinjetrærne gjør banen mer krevende og til en utfordring for de aller fleste. Kvaliteten på fairways og greener er av ypperste klasse.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Oitavos Dunes

  Designet av Arthur Hills med målet om å lage en av de fineste golfbanene i Europa og har siden 2011 vært på listen til de 100 beste banene i verden kåret av den respekterte golfrankingen til Golf Magazine(nr. 58 i 2015). Banen er en typisk "sea side" bane med lange og brede fairways og den holder alltid meget god kvalitet. Utsikten utover Atlanterhavet og Sintrafjellene gjør dette til en uforglemmelig golfopplevelse. Dette er en mesterskapsbane som har arrangert Portugal Open flere ganger de siste årene. 6303 meter fra back tee, par 71. 5 min kjøring fra Cascais sentrum.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Penha Longa Golf

  Denne fantastiske banen ligger i et kupert landskap med nydelig utsikt til Atlanterhavet. Med flere spektakulære utslag/innspill og ondulerte greener, vil du etter endt runde sitte igjen med følelsen at dette virkelig er en mesterskapsbane. Banen er ranket blant de 30 beste banene på fastlands-Europa og designet av Robert Trent Jones jr. Arrangerte Portugal Open 2010. 6290 meter fra back tee, par 72. Meget bra treningsmuligheter. 10 min kjøring nord for Cascais sentrum.
   

   

  Kart Priser Bilder 27 Send forespørsel
 • Estoril Golf

  Siden åpningen av Estoril Golf Course i 1936 har en rekke endringer og forbedringer blitt gjort. I dag fremstår den som en veldig variert og artig bane å spille med fin utsikt over Estoril og havet. Det kuperte terrenget og alle trærne langs banen er utfordrene og krever nøyaktighet fremfor lengde på slagene. Det er flere visuelt imponerende par 3-hull som varierer i lengde og byr på spesielle utfordringer. Signaturhullet er nr. 16 som er et krevende par 3 på 184 meter. Banen er 5262m. Par 69.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Beloura Golf

  Banen er designet av den berømte amerikanske banearkitekten Rocky Roquemore. Han har designet en artig og utfordrende bane som alle spillere vil ha stor glede av. Banen, med flott utsikt mot Sintra-fjellet, ligger i et relativt flatt terreng.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00