Dom Joao Hotel Alvor - Faro

Nøkkelord

 • Rimelig hotell rett ved stranden.
 • Gangavstand til Alvor sentrum
 • Spill på 5 forskjellige golfbaner
 • Nærmeste flyplass: Faro.

Dom Joao Hotel, Alvor

Ca 1 times kjøring vestover fra flyplassen i Faro finner Dom Joao Hotel. Alle 330 rom har aircondition og mange har fantastisk utsikt utover havet. Byen Alvor har et rikt tilbud av restauranter og barer og ligger kun 20 minutters gange unna. Hotellet har både utendørs (oppvarmet) og innendørs svømmebasseng. Aircondition, TV, Tennis, parkering, minigolf.

Ved opphold på Dom Joao Hotel tilbyr vi meget rimelige golfpakker med 5 forskjellige 18 hulls golfbaner i området. De ligger fra 5-45 min unna residensen. Se beskrivelse og bilder av alle banene under.

 • Dom Joao Hotel

  Vil tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- eller dobbeltrom.

  Muligheter for sjøutsikt.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

   

  Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Silves

  Silves Course er nyåpnet i 2006 og er designet av Jose Matias & Peter Booth. Banen er en test i presisjon og oppfordrer og belønner den som spiller aggressiv golf. Utfordringen banene gir, er tilpasset spillerens nivå. Dette er gjennomført med de fem utslagsstedene på hvert hull.   

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Vale da Pinta

  Pinta & Gramacho har opparbeidet seg et velfortjent rykte for fremragende vedlikehold og en spennende banedesign. Banene som ligger ved siden av hverandre, utfordrer spilleren til å bruke sine aller beste strategiske ferdigheter fra første spilte hull. Pinta regnes kanskje for mesterskapsbanen og er i november hvert år vert for Senior Touren. Banen spilles gjennom en gammel olivenfarm, der enkelte av trærne er mer enn 1200 år gamle

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Gramacho

  Pinta & Gramacho har opparbeidet seg et velfortjent rykte for fremragende vedlikehold og en spennende banedesign. Banene som ligger ved siden av hverandre, utfordrer spilleren til å bruke sine aller beste strategiske ferdigheter fra første spilte hull. Gramacho er kanskje vår aller mest etterspurte golfbane og fremstår i dag som en av Algarvekysten best designede baner. Strategisk plasserte bunkere, kunstige innsjøer, oliven- og mandeltrær pryder banen i det vakre landskapet.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Vila Sol

  I nærheten av Vilamoura, omgitt av flott pinjeskog og vakker natur ligger golfbanen Vila Sol. Banen har stått som vertskap for Portugal Open regnes for en av de beste i området. Golfklubben tilbyr tre 9 hulls sløyfer av forskjellige vanskelighetsgrad: Prime, Challenge og Prestige. I tillegg til et spennende banedesign er denne banen alltid like godt vedlikeholdt.

  Kart Priser Bilder 27 Send forespørsel
 • Alto

  Alto Golf var den siste golfbanen den legendariske Sir Henry Cotton designet på Algarve. Banen er en førsteklasses golfbane som reflekterer Sir Henrys golf filosofi om å tilby spillere med lavt handicap en god test, samtidig glede spillere på alle nivåer. Strategisk plasserte bunkere, trær som "henger" ut i fairway, opphøyde og ondulerte greener er typiske utfordringer som finnes på denne banen.

  En annen bemerkelsesverdig utfordring er et av de lengste par-5 hullet i Europa. "O Gigante" måler 604 meter fra hvit, 591 fra gul og 523 meter fra rød tee.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00