Mallorca - Pollensa

Nøkkelord

 • Luksuriøse villaer med privat basseng
 • Nær lekre strender
 • Leiebil for 5 personer inkludert i prisen
 • Nærmeste flyplass: Palma

Ankomst- og avreisedag

Byttedag: Kun lørdager.

MALLORCA

Trass i at Mallorca har vært en av de største turistmagnetene i mange, mange år, oppleves øya – og spesielt innlandsområdet helt i nordøst – fortsatt som et av de mest opprinnelige og idylliske ferieområdene man finner i Middelhavet. Mellom den middelalderlige landsbyen Pollensa og det nyere, større og mer turistutbygde Puerto Pollensa kan Casa Vacanze tilby det vi vil karakterisere som kanskje det ypperste og lekreste i vårt program. I uberørt området – i meget fredlige, landlige omgivelser – kan vi plukke ut en rekke villaer med meget høy bostandard.

Alle villaene har privat svømmebasseng. Størrelsen varierer fra små hus for to – tre personer og opp til store villaer med 5 soverom for 10 personer. Noen få villaer ligger tett ned til de lekre, hvite strendene i Puerto Pollensa mens de fleste befinner seg en 5 - 15 minutters kjøring unna kysten. Villaene vi presenterer nedenfor, er kun ment som eksempler. Selvsagt er det alltid en viss sammenheng mellom det man betaler og den kvaliteten man får, men vi mener man her har muligheten til en optimal ferie for et relativt rimelig beløp.

Rengjøring to ganger per uke med skifte av håndklær, vask av bad, kjøkken og gulv. For opphold på to uker: Også skifte av sengetøy etter første uken. Ukesprisene for villaene inkluderer en leiebil.

 • Mallorca 1

  Nydelig, helt ny villa, rolig beliggende ca 300 meter fra den lekre stranden i Cala St. Vincent. Lyst, lekkert interiør og moderne møbler. Flott utsikt mot de omkringliggende fjellene, og man har også et lite glimt av sjøen. Stor, overdekket terrasse med BBQ. Privat basseng. Aircondition. Trødløst internett. Oppvaskmaskin. Vaskemaskin. Satellitt-TV og Hi-Fi. 3 soverom med i alt 6 sengeplasser og 3 bad.


   


   

  Priser Bilder 6 300m Send forespørsel
 • Mallorca 2

  En moderne villa med gjennomgående god standard og en fantastisk beliggenhet mellom Alcudia og Pollença. Her har du kun 50 meter til stranden og 1 km til gamlebyen i Alcudia med sine koselige restauranter og yrende folkeliv. Villaen med 4 soverom og 3 bad har god plass til to familier på opp til 8 personer. Utendørs har du et privat svømmebasseng, nydelige terrasser med spisebord, solsenger og parasoller, egen hage med grill. Innendørs har man  et meget moderne og velutstyrt kjøkken, store vinduer som gir masse lys i oppholdsrommene og romslige soverom med gode senger. Aircondition i soverommene i tidspunktene 14-16 og 20-08.
   

  Kart Priser Bilder 8 50m Send forespørsel
 • Mallorca 3

  Rett i nærheten av den idylliske landsbyen Pollensa og kun seks km til flotte strender ligger denne romslige og lyse toetasjers villaen omgitt av stor hage. Villaen har høy standard, svømmebassenget er lett tilgjengelig fra huset og er omgitt av plener. 7,5 x 4 m. Dybde 0,9 – 2 m. Meget gode terrasser/uteplasser med bord og stoler og liggestoler. Alt pent og moderne. Fire soverom og tre bad. Aircondition. Oppvask-/vaskemaskin. Satellitt-TV. Hi Fi. DVD. For 8 personer.


   


   

  Priser Bilder 8 6.3km Send forespørsel
 • Mallorca 4

  En flott og moderne villa med 4 soverom og høy kvalitet i området utenfor Albufera og nær de vakre strendene ved Playa De Muro. Villaen er meget attraktiv da den i tilleg har kort gangavstand til restauranter og dagligvare.

  De store vinduene gjør villaen svært  lys og tiltalende samt at utsikten er meget vakker. Fra stuen kommer man til en stor terrasse med et flott spiseområde med grill og koselig uteområde. En romslig villa med moderne kjøkken/spiseplass. I underetasjen soverom med eget dusjrom. I øverste etasje finner man to soverom – ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger. I tillegg et enkeltrom og bad. AC i alle rom. For 7 personer.

  Priser Bilder 7 400 meter Send forespørsel
 • Mallorca 5

  Kun fem minutters kjøring fra den pittoreske gamlebyen i Pollensa ligger denne luksuriøse villaen med panorama utsikt mot Tramuntana fjellene og Pollensa bukten. 5,5 km til strand. Stor hage med flott basseng. Stor, overdekket terrasse med BBQ. Bordtennis. Aircondition i soverommene. Oppvaskmaskin. Vaskemaskin. Satellitt-TV og Hi-Fi. 5 soverom med i alt 10 sengeplasser og 4 bad.

  Priser Bilder 10 5,5 km Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00