Gran Canaria - Arguineguin

Nøkkelord

 • Sommer hele året
 • Meget godt egnet for langtidsleie
 • Høy kvalitet og en koselig atmosfære
 • 200 meter til dagligvareforretning
 • 5 minutters kjøring til Puerto Rico
 • 15 minutters kjøring til Playa del Ingles
 • Nærmeste flyplass: Las Palmas, ca 45 minutter

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året

GRAN CANARIA - ARGUINEGUÍN

Koselige Arguineguín ligger på den klimagunstige sørkysten av Gran Canaria. Byen er i motsetning til turistbyene Playa del Ingles og Puerto Rico en rolig, men levende fiskerlandsby hvor lokalbefolkningen lever side om side med turister. Nordmenn utgjør en stor andel av beboerne om vinteren, i tillegg til andre skandinaver, engelskmenn og tyskere. Arguineguín har egen markedsplass, og tirsdag er markedsdag.

Bystranden i Arguineguín sentrum er blitt kraftig opprustet og har fått ny fin sand. Stranden ligger beskyttet bak moloene i havnen. Likevel anbefaler vi den flotte Amadorestranden som ligger kun en 7 minutters kjøretur unna.

I åssiden kun kort gåavstand fra Arguineguín sentrum ligger feriekomplekset vi er stolte av å presentere. I rolige omgivelser med fantastisk utsikt utover Atlanterhavet kan du nyte sol og varme hele året. Vertskapet som yter en høy grad av service har klart å skape en fantastisk atmosfære og ramme rundt feriekomplekset.

Komplekset består av 12 meget godt utstyrte leiligheter. Norske madrasser, puter og dyner er et eksempel på den gode komforten. På komplekset er et lite basseng der solsenger, parasoller og sittegrupper er inkludert i prisen. Sykkelutleie på stedet. Det er også mulig å leie kontorplasser og møterom. Internett i alle leilighetene.

Feriekomplekset ligger i et område med et bredt utvalg av golfbaner der Casa Vacanzes kunder kan spille til svært fordelaktige priser. Ta kontakt for tilbud!

 

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Arguineguin 1

  Treroms leilighet for 4 personer, fordelt på 2 etasjer, ca. 80 m2. Aircondition i første etasje og på hovedsoverommet ( det som vender mot Atlanterhavet). Aircondition i stue og på kjøkken. Vifte på det andre soverommet.

  Priser Bilder 4 900m Send forespørsel
 • Arguineguin 2

  Fireroms leilighet for 6 personer. Alt på en flate, ca. 100m2. Ikke aircondition, men vifter kan leies.
   

  Priser Bilder 6 900m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00