Costa Brava - L'Estartit, Rodamar

Nøkkelord

 • Meget familievennlig og lagt til rette for turisme
 • Mange restauranter og aktivitetstilbud
 • Rimelige leiligheter med høy standard
 • Nærmeste flyplass: Barcelona

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året.

L'ESTARTIT

Den koselige byen L’Estartit ligger vakkert til mellom klipper og fjell og Costa Bravakystens fineste sandstrender. Beliggende kun en drøy times kjøring fra Pyreneene og franskegrensen og Barcelona når man på 1 t og 30 minutter.

L'Estartit er trolig best kjent for sine vannsportaktiviteter. Den har en av de beste dykkeskolene på Costa Brava, og mange kommer hit kun av denne grunn. De fantastiske korallrevene kan naturligvis beskues når du dykker, men også ved å bli med båtene med glassbunn som tar ut fra havnen flere ganger daglig.

Kysten preges gradvis mer og mer av turisme, men stedet har likevel klart å bevare noe av atmosfæren fra den gang det var en liten fiskelandsby. I tillegg vil du finne flere koselige middelalderbyer innenfor 20 minutters kjøring. Den brede og finkornede stranden er trygg og ren.

Byen er liten, meget barnevennlig, trygg og oversiktlig og har et enormt tilbud hva gjelder restauranter, sportsaktiviteter og uteliv. Stedet kan virkelig anbefales for barnefamilier!

RODAMAR:
Relativt nye leiligheter med god standard i svært rolige omgivelser direkte til den flotte stranden. Flott sjøutsikt fra alle leilighetene. Lite, eksklusivt anlegg med hage og basseng. Oppvask-/vaskemaskin. Aircondition. TV. Topp beliggenhet og standard. 

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Rodamar 1

  Treroms leilighet for maks. 5 personer.

  Priser Bilder 5 50m Send forespørsel
 • Rodamar 2

  Fireroms leilighet for maks. 7 personer.

  Priser Bilder 7-8 50m Send forespørsel
 • Rodamar 3

  En enkeltleilighet over to etasjer med 3 soverom og 2 store terrasser med fantastisk sjøutsikt. For maks. 7 personer.

  Priser Bilder 7-8 50m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00