Costa Brava - L'Estartit, Centremar

Nøkkelord

 • Meget familievennlig og lagt til rette for turisme
 • Mange restauranter og aktivitetstilbud
 • Rimelige leiligheter med høy standard
 • Nærmeste flyplass: Barcelona

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året

L'ESTARTIT

Den koselige byen L’Estartit ligger vakkert til mellom klipper og fjell og Costa Bravakystens fineste sandstrender. Beliggende kun en drøy times kjøring fra Pyreneene og franskegrensen og Barcelona når man på 1 t og 30 minutter.

L'Estartit er trolig best kjent for sine vannsportaktiviteter. Den har en av de beste dykkeskolene på Costa Brava, og mange kommer hit kun av denne grunn. De fantastiske korallrevene kan naturligvis beskues når du dykker, men også ved å bli med båtene med glassbunn som tar ut fra havnen flere ganger daglig.

Kysten preges gradvis mer og mer av turisme, men stedet har likevel klart å bevare noe av atmosfæren fra den gang det var en liten fiskelandsby. I tillegg vil du finne flere koselige middelalderbyer innenfor 20 minutters kjøring. Den brede og finkornede stranden er trygg og ren.

Byen er liten, meget barnevennlig, trygg og oversiktlig og har et enormt tilbud hva gjelder restauranter, sportsaktiviteter og uteliv. Stedet kan virkelig anbefales for barnefamilier!

CENTREMAR:
Pent, sentralt anlegg 300 m fra stranden. Oppvask-/vaskemaskin. TV. Alle leilighetene har aircondition og internett. Basseng og barnebasseng.

Det er i tillegg noen få toroms og fireroms leiligheter vendt mot bassenget. Leiligheter vendt mot gaten er rimeligere. Mulighet for leie av ekstraseng. 

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Centremar 1

  Treroms leilighet med to senger per soverom og med foldedør mot stue med én sengeplass. Vendt mot bassenget. Maks. 4 personer.

  Priser Bilder 4 300m Send forespørsel
 • Centremar 2

  Treroms leilighet – noe større – med to senger per soverom og én sengeplass i stue. Vendt mot bassenget. Maks. 5 personer.

  Priser Bilder 5 -6 300m Send forespørsel
 • Centremar 3

  Fireroms leilighet med to senger per soverom og én sengeplass i stue. Vendt mot gate. Maks. 7 personer.

  Priser Bilder 7- 8 300m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00