Costa Brava - L'Estartit, Atalaya

Nøkkelord

 • Fantastisk beliggenhet
 • Privat villa med privat svømmebasseng 
 • Mange restauranter og aktivitetstilbud
 • Nærmeste flyplass: Barcelona

Ankomst- og avreisedag

 Fleksibel ankomst og avreise hele året

L'ESTARTIT

Den koselige byen L’Estartit ligger vakkert til mellom klipper og fjell og Costa Bravakystens fineste sandstrender. Beliggende kun en drøy times kjøring fra Pyreneene og franskegrensen og Barcelona når man på 1 t og 30 minutter.

L'Estartit er trolig best kjent for sine vannsportaktiviteter. Den har en av de beste dykkeskolene på Costa Brava, og mange kommer hit kun av denne grunn. De fantastiske korallrevene kan naturligvis beskues når du dykker, men også ved å bli med båtene med glassbunn som tar ut fra havnen flere ganger daglig.

Kysten preges gradvis mer og mer av turisme, men stedet har likevel klart å bevare noe av atmosfæren fra den gang det var en liten fiskelandsby. I tillegg vil du finne flere koselige middelalderbyer innenfor 20 minutters kjøring. Den brede og finkornede stranden er trygg og ren.

Byen er liten, meget barnevennlig, trygg og oversiktlig og har et enormt tilbud hva gjelder restauranter, sportsaktiviteter og uteliv. Stedet kan virkelig anbefales for barnefamilier!


 

 • Villa Atalaya

  Villa med unik beliggenhet i høyden over L’Estartit sentrum. Villaen har en meget rolig beliggenhet kun 100 meter fra stranden, og man har en fantastisk panoramautsikt fra terrassene og det flotte bassenget mot havet, Medasøyene og sydover kystlinja.

  Villaen er meget velegnet for to eventuelt tre familier da den har totalt 5 soverom og i alt 12 senger. I øvre etasje finner man to soverom med hver to senger samt ett rom over to etasjer med i alt fire senger. To bad og terrasse med flott sjøutsikt. På grunnetasjen finner man ytterligere to soverom med to senger i hvert rom, samt bad og stor terrasse med sjøutsikt.

  Villaen har et lekkert, relativt stort basseng. Hage. Uteområdet er spektakulært med det flotte bassenget og den flotte utsikten, men villaen har uteplass som ligger bratt opp fra sjøen. Det er derfor viktig – selv om det selvsagt er gelendre – at man viser fornuft i forhold til småbarn. For i alt 12 personer. 

  Gratis parkering for 3 – 4 biler, TV, Grill, Vaskemaskin og oppvaskmaskin.

  Priser Bilder 12 100m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00