Solaris Resort , Sibenik

Nøkkelord

 • Et komplett og trygt ferieanlegg for barnefamilier
 • Masse aktiviteter
 • Restauranter, strand og diverse butikker innenfor gangavstand.
 • Nærmeste flyplass: Split og Zadar

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst- og avreisedag unntatt perioden 07.07.18 - 24.08.18 (byttedag lørdager og tirsdager)

 

Tilbud

Opp til 10% tidlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene men det forutsetter at restbeløpet betales innen 1. mars 2018 og ikke 5 uker før avreise som er normalt.

RESIDENCE SOLARIS BEACH RESORT

Sentralt i Dalmatia regionen, midt mellom Split og Zadar (ca 50 min begge veier) finner du ferieparadiset Solaris Beach Resort. På anleggets 500 mål uten biltrafikk har de klart å skape en egen «verden» som passer for familier med barn i alle aldre. Med en nydelig kystlinje på knappe fire kilometer, fem flotte strender og en koselig båthavn regnes dette som Kroatias største ferieanlegg. Her kan du bo i fine leiligheter, hytter eller på et av anleggetsfem flotte hoteller. Det er et minitog på området som kan benyttes ved behov(gebyrbelagt).

Dalmatia regionen er blant annet kjent for sine flotte nasjonalparker, Krka nasjonalpark med sine fossefall (kun 15 km unna) og øygruppa Kornati Island. Solaris arrangerer flere typer utflykter mot ekstra kostnad. I tillegg kan området skilte med en storslagen natur, vennlige mennesker, krystallklart vann, flere spennende og historiske byer samt god og rimelig mat.

Solaris ligger bare 6 km fra byen Šibenik som er beskyttet av UNESCOs verdensarv. Denne vakre byen med omtrent 50.000 innbyggere er som en magnet for turistene. Her har man et godt tilbud om man ønsker gode restauranter, barer og butikker eller om man ønsker å utforske historiske byggverk. Hotellets buss tar deg til Sibenik sentrum (gebyrbelagt), og du kommer deg til anlegget med egen bil eller forhåndsbestilt transport fra Split flyplass (kan legges til i forbindelse med bestillingen).

På anlegget finnes et enormt utvalg av aktiviteter, restauranter, forretninger. Eksempler på aktiviteter som er gratis: Strand-volleyball, basketball, fotball, flere bassenger og lekeplasser. Andre gebyrbelakte aktiviteter: Kroatias første badeland med mange vannsklier, tennis, bord tennis, biljard, mini golf, trampoline, treningsstudio, sykkelutleie, vannsport, dykking, barnedisco og barneklubb. Solaris Beach Resort er stedet for familien som ikke ønsker å sitte stille – men elsker aktivitet og sport! 

Vi har valgt å presentere leilighetene på Villas Kornati og "hyttene" på Dalmatian. Om dere ønsker å bo på et av anleggets hoteller, ta kontakt med oss for info eller et pristilbud.  
 

Villas Kornati
Komfortable og velutstyrte leiligheter i to-etasjes hus i den sydvestlige delen av Solaris Beach Resort. Alle leilighetene er utstyrt med aircondition og Satellitt TV. Villas Kornati ligger plassert rett ved en båthavn og er omfavnet av en flott pinjeskog. Gjestene har tilgang til et bassengområde rett i nærheten (ca. 100 meter unna)
 

Dalmatian
Komfortable og velutstyret hytter på ett plan, direkte til sjøen. Alle hyttene er utstyrt med aircondition og Satelitt TV. Gjestene har tilgang til et bassengområde rett i nærheten (ca. 100 meter unna)

 • Kornati 1

  Studioleilighet på ca 30 kvm med oppredning i stue og i tillegg en sovealkove med køyesenger for barn opp til 12 år. Stue, kjøkken og bad/WC. Balkong eller terrasse. For 2 + 2

   

  Priser Bilder 4 50m Send forespørsel
 • Kornati 2

  Treroms leilighet på ca 55 kvm. Ett soverom med dobbeltseng og et med køyeseng for to barn opp til 12 år. Køyesengen kan også legges ned slik at det er plass til en voksen. Sofa seng i stuen for to barn opp til 12 år. Stue, kjøkken, bad og to WC. To balkonger eller terrasser. For 3 + 2

  Priser Bilder 5 50m Send forespørsel
 • Kornati 3

  Treroms leilighet på ca 70 kvm. Ett soverom med dobbeltseng og med en sovesofa med plass til barn opp til 12 år. I tillegg et soverom med to enkeltsenger samt kjøkken/stue med en sovesofa so kan brukes for to barn opp til 12 år. To bad. To balkonger eller terrasser. For 4 + 3

  Priser Bilder 7 50m Send forespørsel
 • Dalmatian

  "Hytter"på ca 50 kvm med 2 soverom og 2 bad for 4 personer

  Priser Bilder 4 10m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00