Nøkkelord

 • Gode, individuelle leiligheter nær lekker, finkornet sandstrand
 • 1 time syd for Roma og halvannen time nord for Pompei
 • Genuin, koselig by der man lever tett på lokalbefolkningen
 • Næmeste flyplass: Ciampino 121km. 1t og 23min. Fiumicino 118km. 1t og 30min. 

Ankomst- og avreisedag

Byttedag kun lørdag i høysesong. Ellers - fleksibel ankomst og avreise

TERRACINA

Der Via Appia, den gamle, romerske veien mot syd, møter havet, ligger den vakre, lille byen Terracina. Terracina ligger kun 1 times kjøring syd for Roma og halvannen time nord for Pompei. Fantastiske sandstrender både nord og syd for byen. På høyden over byen troner det romerske Jupitertemplet – hvorfra man har en unik utsikt ned mot havnen og Forum med vel bevarte rester fra Romertid. I en lang, slak bue mot nord og opp mot det fasjonable San Felice Circeo markerer den flotte, lysegule sandstranden overgangen til det blågrønne havet. Det er direkteforbindelse med tog fra Terracina til Roma og forbindelse til Pompei fra Monte San Biagio noen ganger om dagen.

En knapp times båttur ute i havet ligger den fantastiske øygruppa Pontine med den største øya Ponza. Dette er en rimelig og langt mindre turistifisert versjon av Capri. Et besøk på øyene vil være en uforglemmelig opplevelse.

Vår forbindelse i Terracina driver et profesjonelt, lokalt kontor og kan hjelpe dere med de fleste opplevelsesønsker man har i tilknytning til en ferie. Man arrangerer matkurs, seilkurs, båtekskurersjoner, man tilbyr guidede turer og ekskursjoner til Roma, Napoli, Pompei, Amalfi og Capri. Man har sykkelutleie og ordner med restaurantbestillinger til rabatterte priser.

Boenhetene som er presentert under, er spesielt utvalgte, håndplukkede produkter - i gamlebyen og i boområder nær stranden.

 • Terracina 1

  Sentralt beliggende fireroms leilighet kun 50 meter fra den flotte sandstranden og tett ved park og alt av butikker og restauranter.

  Leilighet i annen etasje som består av inngangsparti, stue med utgang til veranda med bord og stoler. Stue med TV, kjøkken med en sovesofa. Ellers to doble soverom samt ett med køyesenger. AC, internett. For maks. 7 personer.

   

  Kart Priser Bilder 7 50m Send forespørsel
 • Terracina 2

  Helt ny, luksuriøs leilighet med sentral beliggenhet rett ved og med utsikt mot kanalen som strekker seg fra fiskebåthavna og gjennom byen. Tett ved alt av butikker og restauranter og helt innpå det genuine lokalmiljøet. Her har man ikke følelsen av å være turist!. Kort spasertur til den flotte stranden i Terracina.

  Leiligheten ligger i annen etasje og har to soverom med dobbeltsenger og har ytterligere plass til en person på sovesofa i stuen. To bad med dusj. Balkong med bord og stoler. Satellitt-TV. Vaskemaskin. WiFi. AC.

  Kart Priser Bilder 5 100m Send forespørsel
 • Terracina 4

  Ønsker man å bo sentralt I Terrracina og samtidig nær gamlebyen, er dette leiligheten man burde velge! Kun fem  minutters gange til Piazza Repubblica og tilsvarende opp til piazzaen I gamlebyen. Kun et kvarters gange til de flotte strendene I Terracina.

  Flott, stor terrasse med bord og stoler og med svømmebasseng – noe som er nærmest unikt for en leilighet så tett opp til gamlebyen.

  To soverom – ett med dobbeltsenger og ett med to enkeltsenger samt sovesofa for ytterligere en person på stua. To bad. Vaskemaskin. Wi-Fi. For maks.  5 personer.

   

  Kart Priser Bilder 5 100m Send forespørsel
 • Terracina 5

  Dette er leiligheten for dem som ønsker en meget sentral leilighet der man ikke føler seg som turist og der man bor midt i det pulserende livet i byen – tett ved fiskemarkedet og omgitt av butikker og mange restauranter og et fantastisk folkeliv. Leiligheten ligger I første rekke og med utsikt til den koselige kanalen som strekker seg fra fiskebåthavna og  opp gjennom byen. Kun noen få minutters gange til den flotte sandstranden.

  Leiligheten har to soverom – ett med dobbeltsenger og ett med to enkeltsenger samt plass til ytterligere en person på sovesofa. Balkong med utsikt mot den koselige kanalen. For maks. 5 personer.

  Kart Priser Bilder 5 50m Send forespørsel
 • Terracina 6

  Liten leilighet med flott beliggenhet bare ca. 50 meter fra den flotte sandstranden i Terracina. Leiligheten har likevel en rolig posisjon.

  Rett i nærheten av et kjøpesenter som er oppe fra kl.07.00 – kl.22.00 hver dag.

  Flott hage med bord og stoler. To soverom med dobbeltsenger og med plass til ytterligere en person på sovesofa i stuen. Wi-Fi. For maks. 5 personer.
   

  Kart Priser Bilder 6 100m Send forespørsel
 • Terracina 7

  Helt nyrenovert over 100m2 stor leilighet med 3 soverom. Alt av møbler er nye i 2017. Leiligheten ligger knapt  100 meter fra stranden og har en meget sentral og likevel rolig beliggenhet i sentrum av Terracina. Stor terrasse på 30m2 med vakker sjøutsikt og med spisebord og stoler. Solstoler og stor solparasoll. Ett soverom med dobbeltseng og ytterligere to soverom med to senger i hver. To bad og to toaletter.

  Kjøkken rett inn fra terrassen. Vaskemaskin. Stor stue med TV og DVD-spiller. Aircondition.

  Kart Priser Bilder 6 100m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00