Nær Venezia - Lido di Jesolo Vienna

Nøkkelord

 • Pent, moderne hotell i sentrum av Lido di Jesolo
 • 100 m fra privat sandstrand
 • Nærmeste flyplass: Venezia og Treviso. Noe lenger til Milano og Bologna
 • Båtforbindelse til Venezia

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året. 
​NB! Ved innsjekk/utsjekk utenom lørdager i perioden 29.06.2019 - 31.08.2018 vil det bli tillegg på 10% på leieprisen.

Tilbud

10% tidlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene. 

Nær Venezia - Lido di Jesolo Vienna

Tvers over gata for Eden Hotel, har vi et bra alternativ med samme gode posisjon og standard. Her gjelder samme ordning med frokost inkludert, rom med AC, og inkludert to liggestoler og en parasoll på privat strand. Man har dessuten full adgang til bassenget på Eden Hotel.

Lido di Jesolo er en meget trivelig by rett nord for Venezia. Stedet utmerker seg med lange, flotte sandstrender og et livlig sentrum med lekre forretninger med et stort og moderne vareutvalg. I byen finner man et variert tilbud av spisesteder og enorme muligheter når det gjelder aktiviteter og underholdningstilbud for alle aldersgrupper. Sentralt i byen ligger Aqualandia, som regnes som kanskje Italias flotteste badeland. Dette er bare en av mange spennende aktivitetsalternativer i denne byen. Casa Vacanze anbefaler stedet for familier med barn i alle aldersgrupper.

I desidert sentrum – beliggende til Piazza Mazzini – har man et enormt tilbud når det gjelder flotte butikker, restauranter og barer. I tillegg finnes et stort tilbud av all slags underholdning for barn og voksne i alle aldre. Kun 100 meter fra privat strand.

Mulighet til en ekstraseng mot tillegg i prisen. Barn under 2 år er gratis når de ligger i foreldrenes seng. Barneseng er på forespørsel og mot betaling. Noen dobbeltrom er tilknyttet hverandre.

Frokost er inkludert i prisene. Tillegg i pris for ekstrasenger utover antall personer nevnt i prislisten.

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Vienna 1

  Dobbeltrom med relativ høy standard og balkong og lite kjøkken. To enheter av denne romtypen har kun fransk balkong. Maks 2 personer pluss eventuelt et lite barn i barneseng.

  Priser Bilder 2 100m Send forespørsel
 • Vienna 2

  Lekker leilighet i toppetasjen med to soverom og stue med sovesofa. Lite kjøkken og to terrasser på hhv. ca. 18 og 7 kvm. En terrasse med sjøutsikt og en mot gågate.

  Priser Bilder 4 100m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00