Nær Venezia - Lido di Jesolo Eden

Nøkkelord

 • Pent, firestjerners hotell i sentrum av Lido di Jesolo
 • 100 fra privat sandstrand
 • Nærmeste flyplass: Venezia eller Treviso. Noe lenger til Milano, Bergamo og Bologna
 • Båtforbindelse til Venezia

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året.
NB! Ved innsjekk/utsjekk utenom lørdager i perioden 29.06.2019 - 31.08.2019 vil det bli tillegg på 10% på leieprisen.

Tilbud

10% tidlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene. 

Nær Venezia - Lido di Jesolo Eden

Lido di Jesolo er en meget trivelig by rett nord for Venezia. Stedet utmerker seg med lange, flotte sandstrender og et livlig sentrum med lekre forretninger med et stort og moderne vareutvalg. I byen finner man et variert tilbud av spisesteder og enorme muligheter når det gjelder aktiviteter og underholdningstilbud for alle aldersgrupper. Sentralt i byen ligger Aqualandia, som regnes som kanskje Italias flotteste badeland. Dette er bare en av mange spennende aktivitetsalternativer i denne byen. Casa Vacanze anbefaler stedet for familier med barn i alle aldersgrupper.

I desidert sentrum beliggende til Piazza Mazzini – og kun 100 m fra privat strand har Casa Vacanze fått tilgang til et relativt nytt, moderne hotell. Her finner man vanlige hotell rom og leiligheter for familie. Et enormt folkeliv i høysesongen. I umiddelbar nærhet har man et enormt tilbud når det gjelder restauranter og barer. Et stort utvalg av flotte butikker med et variert og spennende utvalg. Lido di Jesolo er et velvagt feriested for både voksne, ungdom og barn.

Innendørs og utendørs, flott bar. Den utvendige baren ligger direkte til Piazza Mazzini og er en av de mest populære uteserveringene i hele byen. Hotellet har to mindre bassenger samt en meget god restaurant. Mulighet til gratis parkering i bakgården. Sykkelutleie.

Alle – både de som bor i vanlige dobbeltrom - eller i leiligheter har frokost inkludert. To liggestoler og en parasoll er reservert per boligenhet. Aircondition. Satellitt-TV. Safe og hårtørrer.

Sengetøy skiftes hver 3. dag, håndklær hver dag.

Lido 1, 2 og 3 har alle mulighet for en ekstra seng mot tillegg i prisen. Barn under 2 år gratis om de bor i foreldrenes seng. Barneseng er på forespørsel og mot betaling.

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Lido 1

  Dobbeltrom for 2 personer uten veranda – oftest med "fransk balkong". En ekstra person er mulig mot tillegg i prisen.

  Priser Bilder 2 100m Send forespørsel
 • Lido 2

  Dobbeltrom for 2 personer med noe høyere standard og med privat terrasse/stor balkong. En ekstra person er mulig mot tillegg i prisen

  Priser Bilder 2 100m Send forespørsel
 • Lido 3

  Toroms leilighet for 4 personer over to etasjer med privat terrasse/stor balkong og et lite, enkelt kjøkken. Dobbeltseng i underetasjen og dobbeltseng i åpent galleri. To ekstra personer er mulig mot tillegg i prisen. Dette er på forespørsel.

  Priser Bilder 4 100m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00