Cannigione - Sardinia

Nøkkelord

 • På Smeraldakysten
 • Rett ved strand og by
 • Nærmeste flyplass: Olbia. Alternativ Alghero

Ekskursjoner/utflukter til Europas vakreste strender

Ankomst - og avreisedag

Byttedag lørdag og søndag, men fleksibel ankomst/ avreise på forespørsel utenom høysesong

Tilbud

15% tidlig bestillingsrabatt er inkludert i prisene. 

Cannigione - Sardinia

På nordøstkysten av Sardinia - på kanskje Europas vakreste kyst - ligger Costa Smeralda. Dette kystområdet er utvilsomt det mest populære og ettertraktede området på øya. Og med rette: Kysten er spesielt vakker med sin spennende topografi, med de spesielle steinformasjonene, det vakre øyriket ved Maddelena og de mange utrolig vakre, hvite sandstrendene.

Ved den koselige, lille byen Cannigione kun 30 – 200 meter fra vannet ligger denne flotte firestjerners residensen. Det er kun 30 km til flyplassen i Olbia.

Residensen er meget barnevennlig med bassenger og diverse aktivitetsalternativer. Det er dessuten kun 1oo meter til sandstrand med utleie av parasoll og solsenger midt -  i koselige Cannigione.

I tillegg har residensen et fantastisk tilbud med en skyttelbuss som kjører kundene for en meget rimelig penge til den vakre stranden Mannena. Dessuten har man hver dag tilbud om båttur med selskapets egne båter som tar en til diverse øyer i området og der en kan svømme i et sant paradis - i kanskje Europas flotteste kystområde.

Residensen har stor, flott restaurant, en koselig bar med sittegrupper på terrassen ut mot det største bassenget, stort utendørs lekeområde, tennisbane, volleyballbane. 

Gratis parkering. Aircondition. Trådløst internett i resepsjon og barområdet.

Residensen omfatter hotellrom, toroms og treroms leiligheter. Alle med air- condition.

Leilighetene er relativt små og med alminnelig, nøktern standard. Renovert 2008.  Eget, mindre bassengområde er reservert til kunder som bor i leilighetene. 

 

NB! Bildene under (Galleri) på Cannigione 1 og 2 er fra begge typene.

 • Cannigione 1

  Leilighet med et dobbeltrom, lite kjøkken og stue med 2 enkle sovesofaer. Air-condition. For 2 voksne og 2 barn opp til 13 år gamle.

  Priser Bilder 4 200m Send forespørsel
 • Cannigione 2

  Leilighet med 2 soverom, et dobbeltrom og et med to enkeltsenger. Kjøkken og stue med to enkle sovesofaer. Air-condition. For 4 voksne og 2 barn opp til 13 år gamle.

  Priser Bilder 6 200m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00