Adriaterhavet - Tortoreto - Domenik

Nøkkelord

  • Rimelige leiligheter med god standard og fantastisk beliggenhet
  • Fantastisk sandstrand
  • "Value for money"
  • Nærmeste flyplass: Roma, kun 2.5 timers kjøring på lite trafikkert motorvei

Ankomst- og avreisedag

Byttedag lørdag, men fleksibel ankomst/ avreise på forespørsel utenom høysesong

Tortoreto - Domenik

I aller første rekke til standpromenaden i det lille, koselige tettstedet Tortoreto Lido har vi kontakt med to små residenser som vi er meget stolt av å presentere - og som vi vil anbefale på det varmeste. Bygningen ligger tett ved den lange, vakre strandpromenaden og i sentrum av byen.

Tortoreto har fått det relativt prestisjetunge såkalte "Blue flag" for stedets gode vannkvalitet og dets evne til å legge ting til rette for turisme samtidig som man har klart å ivareta viktige krav til nærmiljøet. Byens fasade mot strand og hav inviterer til spaserturer og sykkelturer i det vakre strandområdet. Tortoreto er således en av de vakreste og mest interessante på hele Abruzzokysten, men må fremheve at Abruzzo ikke kun kan tilby strandliv. Innlandsområdet er også meget spennende. Nærmest ligger Tortoreto Alto – som er en gammel middelalderby - kun 4 km inn fra havet. Tortoreto Alto er en vakker by med en rekke gamle minnesmerker og er absolutt verdt et besøk.

Domenik ligger omtrent 80 meter fra den flotte strandpromenaden. Rett nedenfor finner man residensens private strand med gylden, finkornet sand, der alle kundene har en parasoll og to solsenger reservert per leilighet. Alle leilighetene har flott sjøutsikt.

Leilighetene er moderne og pent innredet. Alle leilighetene har aircondition. Satellitt-TV både på stue og i soverommet, godt utstyrte kjøkken. Håndklær og sengetøy skiftes to ganger per uke.

Domenik: Leilighet med to soverom for 4/6 personer med stor terrasse (Ca 15 kvm) og sjøutsikt.

- Mulighet for to ekstrasenger. (mot betaling)

 

  • Domenik

    Leilighet med to soverom for 4/6 personer med stor terrasse (Ca 15 kvm) og sjøutsikt. Mulighet for to ekstrasenger inkludert i prisen.

    Priser Bilder 4 80m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00