Adriaterhavet - Riviera del Conero

Nøkkelord

 • Koselige småbyer ved kysten midt i vernet naturpark
 • Fantastisk topografi og natur
 • Opplevelse av det virkelige Italia
 • Rimelige leiligheter
 • Nærmeste flyplass: Ancona (LH) alt. Bologna

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året

RIVIERA DEL CONERO

Riviera del Conero har kanskje det vakreste kystlandskapet i hele Italia. Området finner du rett syd for Ancona ved Adriaterhavet.

Innenfor det konsentrerte området varierer kysten mellom trange, intime, kritthvite bukter, der klipper på opptil 600 m høyde stuper nesten loddrett i havet, og lange, brede, flotte sandstrender.

Straks innenfor kyststripen møter man et rolig og vennlig, småkuppert jordbrukslandskap med et vell av tilbud for den som ønsker å bli kjent med mer opprinnelige sider av italiensk hverdagsliv. På de karakteristiske høydene – bare noen få minutters kjøring fra kysten – troner eldgamle småbyer.

Numana har en meget flott beliggenhet bratt ned mot havnen og strendene som strekker seg sydover langs Adriaterhavet. En rekke fantastiske utsiktspunkter, samt et idyllisk, godt bevart lite bymiljø med trange gater og bratte trapper. Ferieboligene i Numana ligger spredt omkring i byen. La oss hjelpe dere med å finne frem til det som passer best for dere.

Sirolo er et pittoresk, lite tettsted i forlengelsen av Numana, et idyllisk lokalsamfunn med trange gater og et koselig torg med fantastisk havsutsikt. Ferieboligene i Sirolo ligger meget sentralt, men noe bratt opp fra den fantastiske sandstranden nedenfor.

La oss sammen finne frem til et bestemt hus eller leilighet som passer dere! Fleksibel ankomst og avreise.

 

 • Conero 1

  Toroms, nyrenovert,  pen leilighet med rolig beliggende i annen etasje  i det historisk sentrum av Numana, rett nedenfor torget.I tillegg til stue med hems,  der man finner en dobbeltseng. Enkeltseng på stue. Kjøkken og bad. Balkong. Vaskemaskin. 500 meter til strand. Gratis skyttel til strand. For maks 3 personer.


   

  Priser Bilder 3 500m Send forespørsel
 • Conero 2

  En "spennende", meget godt beliggende, nylig renovert leilighet rett over marinaen i Numana og tett ved det kjente utsiktspunktet "Torre", der man finner flere spesielt koselige restauranter. Stor leilighet med rolig beliggenhet og flott sjøutsikt. Adkomst via utvendig trapp til stue med sovesofa, kjøkken, soverom med to senger og bad. I øverste etasje finner man hovedsoverom med dobbeltsenger samt et TV rom og bad. AC. Parkering. Oppvaskmaskin og vaskemaskin.For 6-7 personer.

  Priser Bilder 6/7 200m Send forespørsel
 • Conero 3

  Helt nyrenovert lekkert hus med 2 doble soverom, 2 bad, stue og et meget velutstyrt kjøkken med vaskemaskin og oppvaskmaskin. Det er installert trådløst nett, to TVer hvor av en med Playstation. Beliggende ved Costerelle, den pittoreske trappen som går ned til stand og opp til Numanas torg med butikker, restauranter og folkeliv. Huset har en stor usjenert uteplass med solide og gode utemøbler, samt grill. AC. TV. Oppvask og vaskemaskin. Sjøutsikt. 300 meter til strand. For 4 personer.

  Kart Priser Bilder 4 300m Send forespørsel
 • Conero 4

  I toppetasjen i bygg direkte ved det koselige torget i Numana og i samme etasje som Conero 4 og Conero 5 finner man en fireroms leilighet med terrasse med fantastisk utsikt over land og hav. Noe eldre møblement. I tillegg til stue, kjøkken og bad finner man to doble soverom samt ett enkeltrom. Oppvask og vaskemaskin. TV. Garasje. Heis. 400 meter til strand. For maks 6 personer.

  Priser Bilder 4/5 400m Send forespørsel
 • Conero 5

  Nydelig treeroms leilighet med nye møbler i samme bygning som Conero 4 og Conero 6. Store terrasser med solsenger, bord og stoler. Helt fantastisk utsikt over land og hav. I tillegg til stue med sovesofa, spiserom, kjøkken, ett dobbeltrom og ett soverom med to enkelt senger og to bad. AC. TV. Oppvask og vaskemaskin. Garasje. Heis. 400 meter til strand. Gratis skyttelbuss til strand. For maks. 5 personer.

  Priser Bilder 5 400m Send forespørsel
 • Conero 6

  Leilighet i samme bygg som Conero 4 og Conero 5. Ett dobbelt soverom med en ekstra seng og ett soverom med to enkelt senger og to bad. Terrasse med flott utsikt. Garasje. Heis. For 5 personer.


   

   

  Priser Bilder 5 400m Send forespørsel
 • Conero 7

  Villa med stor hage og sjøutsikt meget rolig beliggende 6oo meter fra sentrum og stranden. Sjøutsikt. Stue, kjøkken. To soverom og ett enkeltrom, to bad. Oppvask og vaskemaskin. TV. Terrasse. Garasje. Gratis skyttel til stranden. For 5 personer.
   

  Priser Bilder 5 600m Send forespørsel
 • Conero 8

  Koselig leilighet i villa rolig beliggende i desidert sentrum av Numana kun 200 meter fra stranden beliggende i første etasje med meget bra uteplass med bord og stoler. Stor terrasse og hage. Parkering i gården. To soverom – ett med dobbeltseng og ett med to enkeltsenger, samt to bad. For 4 personer.

  Kart Priser Bilder 4 100m Send forespørsel
 • Conero 9

  Treroms leilighet på 85 kvm med rolig beliggenhet i Costarella, oppe i den pittoreske trappa i Numana, som fører en fra stranda og opp til torget, folkelivet og restaurantene. Ett soverom med dobbeltsenger, ett soverom med to enkeltsenger. Hems/Tv rom med sittegruppe. Veranda med fantastisk sjøutsikt. Kun 200 meter til strand. Oppvask og vaskemaskin. TV. For maks. 4 personer.

  Kart Priser Bilder 4 200m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00