St Tropez - Villaer i Cavalaire

Nøkkelord

  • 24 nye, eksklusive villaer med privat svømmebasseng
  • St. Tropez sentrum og stranden i Cavalaire sur mer
  • Meget barnevennlig
  • Nærmeste flyplass: Nice, 110km

Ankomst- og avreisedag

Byttedag lørdag, men fleksibel ankomst/ avreise på forespørsel utenom høysesong

Tilbud

- Tidlig bestillingsrabatt på 10% er inkludert i prisene.

- 15% rabatt ved bestilling av 2 uker eller mer (ikke inkludert i prisene)

CAVALAIRE
Kun 20km fra St.Tropez – mellom St.Tropez og Lavandou – og kun 900m fra den vakre bukten i Cavalaire med sine lange, flotte sandtrender har Casa Vacanze fått tilgang til nye luksusvillaer med private bassenger. I alt 20 villaer med høy standard, som alle har plass til 8 personer. Boligene ligger på et svakt skrånende og rolig villaområde med utsikt retning havet. Eget kontor med stedlig representant.

Det er kun 1500 m til bysentrum. Selve Cavalaire er en forholdsvis liten by med en stor havn, der det på sommeren er et yrende liv i et meget koselig sentrum. Man finner et utall av restauranter i alle prisklasser, men i motsetning til det nærliggende St. Tropez synes stedet å være et feriested for et mer ”alminnelig” publikum.

En rekke underholdningstilbud for barn i alle aldre.

Alle villaene har privat svømmebasseng. Bassenget er åpent for bruk fra april til rundt midten av oktober, dessuten garasje og en privat hage med bord, stoler og solsenger. Stue, spisestue, godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin. Fire keramiske kokeplater, stekeovn og mikroovn. Vaskemaskin og tørketrommel, LCD-TV med utenlandske kanaler, DVD. HI-FI og internett-tilknytning.

  • Cavalaire

    Villaer på ca 110 kvm. Tre soverom og to bad med WC, samt egen separat WC. Stue med dobbel sovesofa. Internett. Overbygget, relativt stor terrasse. Maks 8 personer.

    Priser Bilder 8 900m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00