Quinta da Marinha Cascais - Lisboa

Nøkkelord

 • Hotell og leiligheter på golfbanen
 • Kort vei til livlige Cascais
 • Nærmeste flyplass: Lisboa.

Tilbud

Ubegrenset golf inkludert i rekkehusene 1.nov - 31.mars.2019
Ubegrenset golf inkludert i hotellet 1.nov - 31.mars og 1.jul - 31.aug.

Øvrige perioder bo 7 netter, betal for 5/6 eller bo 4 netter betal for 3.

I tillegg 10% rabatt på opphold ved bestilling min. 90 dager før ankomst:

Spesialpriser på green fee ved grupper på min. 8 spillere

Quinta da Marinaha  Cascais - Lisboa

Quinta da Marinha ligger et par minutters kjøring fra det koselige tettstedet Cascais, der du finner en rekke gode restauranter i et godt bevart portugisisk miljø. Den romantiske byen Sintra ligger ca. 15 min unna og du når LIsboa på ca. 30 min. Residensen er omgitt av pinjeskog, og man føler en rolig atmosfære samtidig som du er veldig nær utelivet i Cascais og Lisboa.

Residensen består av det opprinnelige Quinta da Marinha Hotel med tilhørende rekkehus med 1 eller 2 soverom. Alle boenhetene ligger med gangavstand til 18 hulls banen Quinta da Marinha Golf. Du finner bilder og priser fra alle de forsjkellige boalternativene under.

Dersom man bor på området har man meget bra priser på golf på Quinta da Marinha Golf. Det er flere baner i området som vi også kan bestille green fees på. Anbefaler en runde på Oitavos Dunes som kun ligger 3-4 min unna. Bilder og beskrivelse av de forskjellige banene i området finner du under.

 • Quinta da Marinha Hotel *****

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- eller dobbeltrom inkludert frokost.

  Klikk på "Priser" for priseksempel.

  Priser Bilder 50m 1-2 Send forespørsel
 • Quinta da Marinha Villa

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i rekkehus med 1 eller 2 soverom. Leilighetene med 2 soverom har også 2 bad. Frokost er inkludert i prisen og serveres på hotellet ved siden av rekkehusene.

  Klikk på "Priser" for priseksempel.

  Priser Bilder 100m 2-4 Send forespørsel
 • Quinta da Marinha Golf Course

  Quinta da Marinha har en spennende layout, designet av den legendariske banearkitekten Robert Trent Jones Sr. Banen er veldig variert med utsikt over innlandet på den ene siden og sjøen på den andre. De mange pinjetrærne gjør banen mer krevende og til en utfordring for de aller fleste. Kvaliteten på fairways og greener er av ypperste klasse.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Oitavos Dunes

  Designet av Arthur Hills med målet om å lage en av de fineste golfbanene i Europa og har siden 2011 vært på listen til de 100 beste banene i verden kåret av den respekterte golfrankingen til Golf Magazine(nr. 58 i 2015). Banen er en typisk "sea side" bane med lange og brede fairways og den holder alltid meget god kvalitet. Utsikten utover Atlanterhavet og Sintrafjellene gjør dette til en uforglemmelig golfopplevelse. Dette er en mesterskapsbane som har arrangert Portugal Open flere ganger de siste årene. 6303 meter fra back tee, par 71. 5 min kjøring fra Cascais sentrum.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Penha Longa Golf

  Denne fantastiske banen ligger i et kupert landskap med nydelig utsikt til Atlanterhavet. Med flere spektakulære utslag/innspill og ondulerte greener, vil du etter endt runde sitte igjen med følelsen at dette virkelig er en mesterskapsbane. Banen er ranket blant de 30 beste banene på fastlands-Europa og designet av Robert Trent Jones jr. Arrangerte Portugal Open 2010. 6290 meter fra back tee, par 72. Meget bra treningsmuligheter. 10 min kjøring nord for Cascais sentrum.
   

   

  Kart Priser Bilder 27 Send forespørsel
 • Estoril Golf

  Siden åpningen av Estoril Golf Course i 1936 har en rekke endringer og forbedringer blitt gjort. I dag fremstår den som en veldig variert og artig bane å spille med fin utsikt over Estoril og havet. Det kuperte terrenget og alle trærne langs banen er utfordrene og krever nøyaktighet fremfor lengde på slagene. Det er flere visuelt imponerende par 3-hull som varierer i lengde og byr på spesielle utfordringer. Signaturhullet er nr. 16 som er et krevende par 3 på 184 meter. Banen er 5262m. Par 69.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Beloura Golf

  Banen er designet av den berømte amerikanske banearkitekten Rocky Roquemore. Han har designet en artig og utfordrende bane som alle spillere vil ha stor glede av. Banen, med flott utsikt mot Sintra-fjellet, ligger i et relativt flatt terreng.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00