Nøkkelord 

 • Meget barnevennlig, lite anlegg i maritimt miljø
 • Flott sandstrand 
 • Mange aktivitetstilbud 
 • Nærmeste flyplass: Nice

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst- og avreisedag hele året.

Tilbud

- Ekstra tidlig bestillingsrabatt på 30% er inkludert i prisene.

RESIDENCE PIERRE & VACANCES - PORT FREJUS
Lite, barnevennlig ferieanlegg med kun 40 leiligheter tett til bysentrum av Port Frejus. Residensen har en helt fantastisk beliggenhet direkte til marinaen på den ene siden og den brede finkornede sandstranden på den andre.

Residensen ligger i rolige omgivelser, men likevel i kort gangavstand til de mange restaurantene rundt den fantastisk flotte marinaen. På sommeren er det et yrende folkeliv i dette området. Den flotte, kommunale sandstranden ligger rett bak residensen og tilbyr gratis strandplass eller muligheter for å leie parasoll og solstoler. Direkte til sandstranden ligger residensens flotte basseng med avgrenset barnebassengdel. I nærområdet finner man i tillegg et stort og mangfoldig sports-/aktivitetsområde der det er muligheter for fotball, sykling, rulleskøyter, volleyball, styrketrening etc. etc. På området finnes i tillegg et flott badeland.

Relativt enkle, litt eldre leiligheter, men alltid rent og velholdt. Vi har direkte dialog med representant på anlegget og skal normalt kunne tilby våre kunder en eksakt og god beliggenhet i bygget.

Leilighetene har relativt store verandaer. Aircondition. Wifi. Safe. Underjordisk garasje.

Har man spesielle ønsker om etasje, utsikt etc. kan man ønske seg dette ved bestilling. Dette koster 65 Euro for opphold mellom 5 og 13 dager og 85 Euro for 14 dager eller mer, og betales til resepsjonen ved ankomst. Vi kan dessverre ikke garantere for ønskene.

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Port Frejus 1

  Studioleilighet for 2/3 personer.

   

  Priser Bilder 3 50m Send forespørsel
 • Port Frejus 2

  Toroms for 3/4 personer. Soverom med dobbeltseng. Dobbel sovesofa i stue, som er mest egnet for barn.

  Priser Bilder 4 50m Send forespørsel
 • Port Frejus 3

  To/treroms for 5/6 personer. Soverom med dobbeltseng. Alkove med køyeseng samt dobbel sovesofa i stue, som er mest egnet for barn.

  Priser Bilder 5/6 50m Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00