Pestana Sintra - Lisboa

Nøkkelord

 • Rimelig og høy standard.
 • Kort vei til byene Sintra og Cascais
 • Nærmeste flyplass: Lisboa.

Tilbud

Gode tilbud på ubegrenset golf.

Pestana Sintra - Lisboa

Pestana Sintra er et relativt nytt firestjerners hotell av meget høy standard. Hotellet inneholder restaurant, bar, SPA, innendørs og utendørs basseng m.m. Beliggenheten er kun 10 minutters kjøring fra et av Portugals mest romantiske steder, Sintra. Med sine historiske monumenter og koselige atmosfære er denne byen et meget attraktivt reisemål. I tillegg er et kun 10 minutters kjøring fra livlige Cascais med sine shoppingsentre og mangfold av restauranter.

Ved å bo på hotellet spiller man meget rimelig golf på Quinta da Beloura Golf Course, men vi kan også organisere med green fees på alle de andre banene i området.

 • Pestana Sintra Hotel

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- eller dobbeltrom.

  Klikk på "Priser" for priseksempel.

   

  Priser Bilder 30m 1-2 Send forespørsel
 • Beloura Golf

  Banen er designet av den berømte amerikanske banearkitekten Rocky Roquemore. Han har designet en artig og utfordrende bane som alle spillere vil ha stor glede av. Banen, med flott utsikt mot Sintra-fjellet, ligger i et relativt flatt terreng.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Penha Longa Golf

  Denne fantastiske banen ligger i et kupert landskap med nydelig utsikt til Atlanterhavet. Med flere spektakulære utslag/innspill og ondulerte greener, vil du etter endt runde sitte igjen med følelsen at dette virkelig er en mesterskapsbane. Banen er ranket blant de 30 beste banene på fastlands-Europa og designet av Robert Trent Jones jr. Arrangerte Portugal Open 2010. 6290 meter fra back tee, par 72. Meget bra treningsmuligheter. 10 min kjøring nord for Cascais sentrum.
   

   

  Kart Priser Bilder 27 Send forespørsel
 • Oitavos Dunes

  Designet av Arthur Hills med målet om å lage en av de fineste golfbanene i Europa og har siden 2011 vært på listen til de 100 beste banene i verden kåret av den respekterte golfrankingen til Golf Magazine(nr. 58 i 2015). Banen er en typisk "sea side" bane med lange og brede fairways og den holder alltid meget god kvalitet. Utsikten utover Atlanterhavet og Sintrafjellene gjør dette til en uforglemmelig golfopplevelse. Dette er en mesterskapsbane som har arrangert Portugal Open flere ganger de siste årene. 6303 meter fra back tee, par 71. 5 min kjøring fra Cascais sentrum.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Quinta da Marinha Golf Course

  Quinta da Marinha har en spennende layout, designet av den legendariske banearkitekten Robert Trent Jones Sr. Banen er veldig variert med utsikt over innlandet på den ene siden og sjøen på den andre. De mange pinjetrærne gjør banen mer krevende og til en utfordring for de aller fleste. Kvaliteten på fairways og greener er av ypperste klasse.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel
 • Estoril Golf

  Siden åpningen av Estoril Golf Course i 1936 har en rekke endringer og forbedringer blitt gjort. I dag fremstår den som en veldig variert og artig bane å spille med fin utsikt over Estoril og havet. Det kuperte terrenget og alle trærne langs banen er utfordrene og krever nøyaktighet fremfor lengde på slagene. Det er flere visuelt imponerende par 3-hull som varierer i lengde og byr på spesielle utfordringer. Signaturhullet er nr. 16 som er et krevende par 3 på 184 meter. Banen er 5262m. Par 69.

  Kart Priser Bilder 18 Send forespørsel

Kontakt oss

Adressen: Kirkegata 4, Sandefjord

Telefon: 33 48 51 00

Telefaks: 33 48 51 01

E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Man-tor 08.30-16.00. Fre: 08.30-15.00