Gloria Golf Resort Belek

GENERELT
Resepsjonens åpningstider
Døgnåpent alle dager

 

Innsjekk etter kl.14.00
Utsjekk før kl.12.00
 

 

INKLUDERT I PRISEN 
Sengetøy og håndklær pluss rengjøring hver dag
Sluttrengjøring 
Strøm 
TV 
Internett
Aircondition
Parkering
Safe i alle rommene
Barneseng må bestilles før ankomst

 

DIVERSE
Kart kan skrives ut på våre hjemmesider www.casavacanze.no. Om du har problemer med å skrive ut kartet, ta kontakt med oss på e-post eller telefon
Veibeskrivelse fra Antalya flyplass til Gloria Golf Resort. Kjør mot nord på Antalya Havaalani 1km. Ta til høyre for å holde deg på Antalya Havaalani 350m. Ta 1. høyre for å fortsett på Antalya Havaalani 230m. Fortsettrett frem 28km. Sving til venstre og inn på Antalya Havannlani 1.2km. Fortsett rett frem 160m. Forsett på Havaalani-Lara Yolu 700m. I rundkjøringen: Ta 1. avkjøring og hold deg på Havaalani-Lara Yolu 350m. Hold til høyre ved veiskillet, og flett inn i Serik Cd/D400 15km. Ta til høyre mot D400 64km. Skarp venstre mot D400 51km. Ta 2. høyre ut på D400 2.9km. Ta til høyre mot Atatürk Cd 4.2km. Fortsett på Atatürk Cd 2.2km. Fotsett på Alan Cd 1.3km. Fortsett på Turizm Cd 2.9km. I rundkjøringen: Ta 1. avkjøring og hold deg på Turizm Cd 1.4km. Hold til høyre for å holde deg på Turizm Cd 4.7km. Fortsett rett frem 900m. Sving til høyre og inn på Gloria Golf Resrt Belek 170m
 

Casa Vacanze formidler leiebiler til markedets beste priser. Ta kontakt med oss for tilbud!

 

Gloria Golf Resort

En drøy halvtimes kjøring øst for Antalya flyplass ligger kanskje Tyrkias mest fullkomne golfanlegg. Her kan du bo på fem stjernes hotell, i villa, rekkehus eller leilighet. Vakre Gloria Golf Resort har svært rolig beliggenhet direkte til nydelig sandstrand. Anlegget er moderne og velorganisert, dominert av store, velpleide plener og flere lekre svømmebasseng. Det finnes en rekke aktivitetstilbud for voksne og barn i alle aldre. Vi kan nevne SPA, treningsstudio, tennis, bordtennis, bueskyting, fotball, vannsport, vannland, dans, konserter, barneklubb og minigolf. Som aktivitet utenom anlegget vil vi anbefale shopping, sightseeing eller uteliv i Antalya samt en tur til markedet i Belek som kun ligger fem minutter unna med bil.

Som eneste anlegg i regionen finnes 2 x 18 hulls mesterskaps golfbaner (Old & New Course) og 1 x 9 hulls golfbane (Verde Course) på området. Det tilbys gratis shuttleservice til og fra banene. 

Når det kommer til matopplevelser, vil selv de med svært kresne ganer bli imponert. Lunch eller middag kan nytes på flere buffet-, sjømat-, internasjonale- eller tyrkiske restauranter på området. I tillegg kan man nyte god drikke på anleggets mange barer. Vi anbefaler «Halfboard» eller «All inclusive» pakken for å oppleve det store mangfoldet. 

Om du er ute etter det aller beste, anbefaler vi deg å bo på Gloria Golf Resort!

 • Gloria Golf Resort

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i enkelt- og dobbeltrom med all inclusive. Resorten tilbyr også villaer med 2 soverom for opp til 4 personer.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

          Priser         Galleri 1-4 100m 1000m Forespørsel
 • PRISEKSEMPEL:

  7 netter i dobbeltrom inkl. All Inclusive
  5 green fee på Old og New course

  01.11.18 - 24.11.18:             Kr 11.150,- per person
  24.11.18 - 28.02.19:             Kr 8.810,- per person(gjelder ikke nyttår)
  01.03.19 - 31.03.19:             Kr 10.520,- per person

   

  For forespørsler i andre perioder, type bolig, antall personer eller antall netter: KONTAKT OSS

  NB! Det kan variere fra sted til sted mht hva som er inkludert i prisene ovenfor. Informasjon om hva som er inkludert/kommer i tillegg finner du ved å klikke på ”TILLEGGSINFO” som du finner på toppen av siden.

 • Gloria Old Course

  «Mesterskapsbanen» Old Course var vertskap for Verdensmesterskapet for amatører i 2012. Dette er en krevende bane med mye skog og smale fairways. Her kreves det mye av spilleren da vann, bunkere og trær ofte er i spill, samt at greenene er ganske så ondulerte. Banen er veldig godt vedlikeholdt og holder alltid høy standard. Par 72. 6529m.

          Priser         Galleri 18 Forespørsel
 • Priseksempel på golfpakker ligger under boenhet litt høyere på siden

 • Gloria New Course

  New Course åpnet i 2005 og var vertskap for Europaturen for Seniorer allerede i 2007 og Verdensmesterskapet for amatører i 2012. Banen er designet på samme måte som Old Course, bare noe mer åpen, med bredere fairways og større, flatere greener. Banen er også veldig godt vedlikeholdt og holder alltid høy standard. Par 72. 6523m.

          Priser         Galleri 18 Forespørsel
 • Priseksempel på golfpakker ligger under boenhet litt høyere på siden

 • Gloria Verde Course

  En fullverdig og meget bra 9-hulls bane som er designet på samme måte som begge 18-hullsbanene på anlegget. Hullene er generelt noe kortere her, men veldig spennende og varierte med forskjellig vanskelighetsgrad. Par 35. 2967m.

          Priser         Galleri 9 Forespørsel
 • Priseksempel på golfpakker ligger under boenhet litt høyere på siden

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året

KONTAKTOPPLYSNINGER:

Telefon: 33 48 51 00
Telefaks: 33 48 51 01
E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.30 - 16.00
Fredag: 08.30 - 15.00

Få reisenyheter og tilbud fra casa vacanze

Nyhetsbrevet sendes ut maks seks ganger pr. år.