Son Antem Golf - Nær Palma, Mallorca

GENERELT 
Resepsjonens åpningstider
Døgnåpent alle dager

 

Innsjekk 12.00
Utsjekk 12.00
N.B! Eventuelle mangler eller feil i leiligheten må meldes fra til resepsjonen så fort som mulig etter ankomst. Man kan bli gjort ansvarlig for disse

 

 

INKLUDERT I PRISEN
Sengetøy
Håndklær
Sluttrengjøring
Strøm 
Internett i all rommene
Aircondition
Parkering
TV

 

 

KART OG VEIBESKRIVELSE
Kart kan skrives ut på våre hjemmesider www.casavacanze.no. Om du har problemer med å skrive ut kartet, ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Adkomst gå inn via kartet på nettsiden vår. Skriv inn hvor du kommer i fra og adressen til residensen. Nøyaktig veibeskrivelse kan skrives ut

 


Veibeskrivelse Drive 2.1km on local road toward Santanyí/Platja de Palma. . Take the MA-19. Take exit 20/Son Antem. Take 2nd exit on Camí D’es Palmer roundabout. Turn right to Camí de Son Antem. Continue straight onto the Hotel

 

 

Casa Vacanze formidler leiebiler til markedets beste priser! Ta kontakt med oss for tilbud!

SON ANTEM GOLF - NÆR PALMA, MALLORCA

Kun 15 minutter fra Palma flyplass og 20 minutter fra Palma sentrum ligger øyas kanskje mest komplette golf Resort. På anlegget finnes to 18-hulls golfbaner, Son Antem East og San Antem West, med felles klubbhus og et luksuriøst fem stjernes hotell i tradisjonell middelhavsstil. Her kan du nyte en rolig og avslappende atmosfære samt nå Palmas yrende folkeliv, shopping eller noen av øyas beste strender uten anstrengelse. Hotellet kan tilby 151 komfortable og romslige rom, luksuriøst SPA anlegg, døgnåpent treningssenter samt tennis- og volleyballbane. Det er meget gode muligheter til en joggetur på områdets stier og veier. Vi anbefaler hotellets restauranter og barer som tilbyr tradisjonelle spanske - og internasjonale matretter og god drikke.

I tillegg til de to 18 hulls banene som ligger inne på området kan man spille Maioris Golf som ligger 10 min unna. Maioris er med i pakkene som er tilgjengelig sammen med hotellet. Ønsker man virkelig å spille en av Mallorcas beste baner så hjelper vi deg også med å bestille en starttid på Son Gual(se info under). 

 • Son Antem Hotel

  Vi tilbyr golfpakker med overnatting i dobbelt-og enkeltrom.

  Klikk på "Priser" for priseksempler.

          Priser         Galleri 100m Forespørsel
 • PRISEKSEMPEL:

  5 netter i dobbeltrom inkl. frokost
  4 green fee på East og West course

  26.08.18 - 30.09.18:             Kr 5.710,- per person.
  30.09.18 - 31.10.18:             Kr 6.230,- per person.

  Vi venter på prisene for 2019 fra leverandøren og vil publisere disse så fort vi får de. Ta kontakt med oss i mellomtiden så kan vi gi deg et tilbud som ikke vil være langt unna det prisen blir.

  Prisene forutsetter bestilling innen 31.01.2018 For forespørsler i andre perioder, type bolig, antall personer eller antall netter: KONTAKT OSS

  NB! Det kan variere fra sted til sted mht hva som er inkludert i prisene ovenfor. Informasjon om hva som er inkludert/kommer i tillegg finner du ved å klikke på ”TILLEGGSINFO” som du finner på toppen av siden.

 • Son Antem West Course

  Son Antem West regnes som en av øyas fineste og mest utfordrende golfbaner. I naturlige og rolige omgivelser tilbyr mesterskapsbanen deg spektakulær utsikt mot fjellområdet Randa i nord. Banen er noe vanskeligere enn East da den har smalere fairways, samt flere opphøyede og ondulerte greener. Banen for øvrig er relativt flat med strategisk plasserte bunkere og tre vannhinder som kommer i spill på fem hull. Banens lengde, 6.325 meter. Par 72.

          Priser         Galleri 18 Forespørsel
 • Priseksempel på golfpakker ligger under boenhet litt høyere på siden

 • Son Antem East Course

  I et gammelt jaktområde ligger Son Antem East. Den flate banen har relativt brede fairways og som regnes som den enkleste av banene på området. Den største utfordringen her er flere lange hull og banens fem vannhindre. I tillegg bør du ha presisjon på innspillene for å unngå banens mange greenbunkere. Banens lengde, 6.274 meter. Par 72.

          Priser         Galleri 18 Forespørsel
 • Priseksempel på golfpakker ligger under boenhet litt høyere på siden

 • Son Gual Golf Course

  Son Gual er en av Mallorcas desidert beste golfbaner. Den privateide, familiedrevne, mesterskapsbanen er en typisk parkbane beliggende i et lett kupert terreng. Banen holder en fantastisk standard og har et meget høyt service-nivå fra du ankommer banen til du reiser igjen. Treningsfasiliteter, pro-shop og restaurant er av ypperste klasse og vi anbefaler virkelig en runde på denne banen dersom du besøker Mallorca. Banen ligger rett ved Palma flyplass og det er noe flystøy, men det glemmer du etter et par hull på denne fantastiske banen. Par 72, 6621m (sort tee).

  Kart         Priser         Galleri 18 Forespørsel
 • Priser fra kr. 750,- per green fee.

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året.

KONTAKTOPPLYSNINGER:

Telefon: 33 48 51 00
Telefaks: 33 48 51 01
E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.30 - 16.00
Fredag: 08.30 - 15.00

Få reisenyheter og tilbud fra casa vacanze

Nyhetsbrevet sendes ut maks seks ganger pr. år.