Gran Canaria - Arguineguin

GENERELT
Resepsjonens åpningstider
Mandag-fredag fra 10.00 – 14.00


Så langt det lar seg gjøre, vil vertskapet på residensen ta dere imot. I enkelte tilfeller kan nøkkel boks bli tatt i bruk. Det avhenger litt av når på døgnet man ankommer. Dette avtales i forkant, og kode blir opplyst. Dagen etter ankomst, er resepsjonen åpen fra kl. 10:00, for innsjekk formaliteter. I hver enkelt leilighet, henger det ett oppslag, som residensen anbefaler at man leser ved ankomst. Verten heter Terje, mobil 0034 652 291 462. Det anbefales at det sendes SMS med beskjed at man er på vei, når man forlater flyplassen i Las Palmas

 

Innsjekk senest kl.16.00
Utsjekk før kl. 12.00

 

 

INKLUDERT I PRISEN 
Sengetøy
Håndklær
Strøm
TV med norske kanaler NRK og TV2
Vaskemaskin i leilighetene
Parkering
Parasoll og solstol til bruk ved basseng
Rengjøringspakke med oppvasksåpe, oppvaskbørste, håndklær, såpe og søppelposer

 

 

EKSTRAKOSTNADER SOM BETALES PÅ RESIDENSEN ETTER ANKOMST
Aircondition 30 Euro per leilighet per uke
Wi-Fi 35 Euro per uke
Sluttrengjøring mellom 50 - 75 Euro per enhet avhengig av størrelse. Obligatorisk. Betales ved ankomst. Oppvask og all søppel må være ryddet og fjernet
Barnepakke med barnestol, trappegrind, trille, barneseng, dyne og pute. Pris pr uke pr sett 35 Euro
Barnesete til bil 50 Euro per uke
Sengetøy byttes ikke etter en ukes leie. Ønsker man rent sengetøy denne uken, koster det 10 Euro per sett. Ved to ukers opphold utleveres sengetøy midt i perioden. Gjestene  bytter sengetøy selv som hentes i resepsjonen
Rengjøring under oppholdet – hvis ønskelig, 50 Euro per leilighet per gang, inkludert bytte av sengetøy
Nøkkelsett med ett sett nøkler uten kostnad, ønsker man to sett er det 30 Euro i depositum

 

 

DIVERSE 
Det er et problem med ”piratdrosjer” på Gran Canaria. Dette kan medføre store bøter, både for deg som kunde og vår leverandør. Vi anmoder dere derfor om å benytte ordinær drosje eller forhåndsbestille transport/drosje via oss. Leverandøren møter dere på flyplass
Ved sen flyavgang, får gjestene en egen leilighet til kofferter, ta dusj etc. etter behov
Butikk en liten ”Supermercado” 2 minutter fra anlegget. Åpent alle dager fra 08.00 – 14.00 og 18.00 – 21.00
Treningsstudio med egne avtaler. Spør ved ankomst. I gåavstand ca. 20 minutter fra residensen
Båt tur egen avtale med båt hver mandag. Henvende dere i resepsjonen for informasjon og bestilling

 

 

KART OG VEIBESKRIVELSE 
Kart kan skrives ut på våre hjemmesider www.casavacanze.no. Om du har problemer med å skrive ut kartet, ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Adkomst gå inn via kartet på nettsiden vår. Skriv inn hvor du kommer i fra og adressen til residensen. Nøyaktig veibeskrivelse kan skrives ut


Veibeskrivelse fra Las Palmas flyplass, tar man motorveien GC-1 i sørlig retning. Etter ca. 25 minutter bilkjøring, tar man av fra motorveien til Arguineguin. Kjør inn til Arguineguin sentrum, i rundkjøring nr. 2, første rundkjøring deretter ved Ancora senteret, tar man 2 avkjørsel. Deretter tar man første vei til høyre, deretter første til venstre, og første til venstre igjen, da er man i Calle Guacimara (gatenavnet), etter ca.150 meter ligger kontoret på venstre side. Turen tar ca. 30 minutter fra flyplassen

 

 

Casa Vacanze formidler leiebiler til markedets beste priser! Ta kontakt med oss for tilbud! 

GRAN CANARIA - ARGUINEGUÍN

Koselige Arguineguín ligger på den klimagunstige sørkysten av Gran Canaria. Byen er i motsetning til turistbyene Playa del Ingles og Puerto Rico en rolig, men levende fiskerlandsby hvor lokalbefolkningen lever side om side med turister. Nordmenn utgjør en stor andel av beboerne om vinteren, i tillegg til andre skandinaver, engelskmenn og tyskere. Arguineguín har egen markedsplass, og tirsdag er markedsdag.

Bystranden i Arguineguín sentrum er blitt kraftig opprustet og har fått ny fin sand. Stranden ligger beskyttet bak moloene i havnen. Likevel anbefaler vi den flotte Amadorestranden som ligger kun en 7 minutters kjøretur unna.

I åssiden kun kort gåavstand fra Arguineguín sentrum ligger feriekomplekset vi er stolte av å presentere. I rolige omgivelser med fantastisk utsikt utover Atlanterhavet kan du nyte sol og varme hele året. Vertskapet som yter en høy grad av service har klart å skape en fantastisk atmosfære og ramme rundt feriekomplekset.

Komplekset består av 12 meget godt utstyrte leiligheter. Norske madrasser, puter og dyner er et eksempel på den gode komforten. På komplekset er et lite basseng der solsenger, parasoller og sittegrupper er inkludert i prisen. Sykkelutleie på stedet. Det er også mulig å leie kontorplasser og møterom. Internett i alle leilighetene.

Feriekomplekset ligger i et område med et bredt utvalg av golfbaner der Casa Vacanzes kunder kan spille til svært fordelaktige priser. Ta kontakt for tilbud!

 

NB! Bildene under (Galleri) er kun eksempelbilder og vil i enkelte tilfeller representere større eller mindre leiligheter på samme anlegg.

 • Arguineguin 1

  Treroms leilighet for 4 personer, fordelt på 2 etasjer, ca. 80 m2. Aircondition i første etasje og på hovedsoverommet ( det som vender mot Atlanterhavet). Aircondition i stue og på kjøkken. Vifte på det andre soverommet.

          Priser         Bilder 4 900m
  Forespørsel
 • Prisliste Arguineguin 1

  Prisene er i norske kroner per bolig per uke.

   

  2017: 17/8 til 30/9: 5500,-, 30/9 til 31/12: 7500,-

   

  NB! Det kan variere fra sted til sted mht hva som er inkludert i prisene ovenfor. Informasjon om hva som er inkludert/kommer i tillegg finner du ved å klikke på ”TILLEGGSINFO” som du finner i toppen av siden.

 • Arguineguin 2

  Fireroms leilighet for 6 personer. Alt på en flate, ca. 100m2. Ikke aircondition, men vifter kan leies.
   

          Priser         Bilder 6 900m
  Forespørsel
 • Prisliste Arguineguin 2

  Prisene er i norske kroner per bolig per uke.

   

  2017: 17/8 til 30/9: 8500,-, 30/9 til 31/12: 12500,-

   

  NB! Det kan variere fra sted til sted mht hva som er inkludert i prisene ovenfor. Informasjon om hva som er inkludert/kommer i tillegg finner du ved å klikke på ”TILLEGGSINFO” som du finner i toppen av siden.

Nøkkelord

 • Sommer hele året
 • Meget godt egnet for langtidsleie
 • Høy kvalitet og en koselig atmosfære
 • 200 meter til dagligvareforretning
 • 5 minutters kjøring til Puerto Rico
 • 15 minutters kjøring til Playa del Ingles
 • Nærmeste flyplass: Las Palmas, ca 45 minutter

Ankomst- og avreisedag

Fleksibel ankomst og avreise hele året

KONTAKTOPPLYSNINGER:

Telefon: 33 48 51 00
Telefaks: 33 48 51 01
E-post: post@casavacanze.no

Åpningstider:

Mandag-torsdag: 08.30 - 16.00
Fredag: 08.30 - 15.00

Få reisenyheter og tilbud fra casa vacanze

Nyhetsbrevet sendes ut maks seks ganger pr. år.